Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Un trailer animat spectaculos pentru “Looper: Asasin în viitor”

      26 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cu cât ne apropiem de data lansării peliculei “Looper: Asasin în viitor”, scrisă şi regizată de Rian Johnson, cu atât campania de promovare a acestuia se intensifică. De curând, producătorii au lansat online un trailer animat spectaculos al filmului “Looper: Asasin în viitor.

       

      vezi trailer: http://filmsi.ro/video-film/3312/looper-asasin-in-viitor?vid=2

       

      Acţiunea filmului este plasată în viitor, unde călătoria în timp este posibilă, dar ilegală, disponibilă doar pe piaţa neagră. Joseph Gordon-Levitt joacă rolul lui “Looper”, un asasin plătit, angajat al unei grupări mafiote, care călătoreşte în timp pentru a ucide ”ţintele” şi pentru a scăpa de cadavrele acestora.

       

      Astfel, ţinta dispare şi din viitor, iar cei din gruparea Looper scapă de un cadavru al unui om care de fapt nici nu există. Lucrurile scapă de sub control, atunci când mafia decide să închidă cercul şi să scape de ucigaş, aşa că îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis). Din distribuţia filmului mai fac parte: Emily BluntJeff Daniels, Paul Dano, Noah Segan şi Piper Perabo.   

       

      De asemenea, în cadrul Festivalului de Film de la Toronto (TIFF), Emily Blunt a acordat un interviu în care a vorbit despre scenariul fantastic al filmului “Looper: Asasin în viitor”, despre faptul că este un fan al genului SF şi este pasionată de călătoriile în timp.

       

      Întrebată ce părere are despre regizorul Rian Johnson, actriţa a declarat: “Johnson este un geniu, un regizor creativ, care a reuşit să îmbine perfect toate ideile şi genurile, într-o poveste fascinată, emoţionantă şi haioasă în acelaşi timp”.

       

       

      Sursa: Collider

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor