Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Un trailer inedit pentru „The Hobbit”

      22 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Ideea de a aduna spoturile TV şi trailerele lansate de către producători într-un colaj nu este ceva nou. Acest lucru s-a mai întâmplat anterior cu „The Amasing Spider-Man”, iar acum se repetă figura cu „The Hobbit: An Unexpected Journey

       

      Un fan a realizat un „puzzle” video de şapte minute, folosind în ordine cronologică spoturile TV şi clipurile oficiale date publicităţii.  Cu siguranţă acest lucru nu va schimba strategiile de marketing ale studiourilor pentru promovarea unui film înainte de lansarea oficială a acestuia, dar e nostim să vedem rezultatul acestui experiment. Voi ce părere aveţi?

       

      Vezi trailer

       

      Sinopsis:

       

      Filmul descrie aventurile personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o călătorie iniţiatică, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor.

       

      Din senin, Bilbo este antamat de vrăjitorul Gandalf cel Sur, iar ulterior se va alătura unui grup de treisprezece gnomi, conduşi de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar.

       

      Călătoria lor îi va purta în Ţara Pustietăţii, pe tărâmuri înşelătoare, pline de goblini, wargi, orci, păianjeni uriaşi, vârcolaci şi vrăjitori.


      Deşi ţinta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlneşte pe creatura care îi va schimba viaţa pentru totdeauna... Gollum.

       

      Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neştiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuşi un curaj şi o ingeniozitate care îl surprind şi pe el, dar intră şi în posesia "preţiosului" inel al lui Gollum, cu calităţi misterioase şi foarte utile.

       

      Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu şi-l poate imagina încă. 

       

      Detalii film

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor