Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Vă plac filmele inspirate din cărți? Atunci veți merge des la cinema, în 2018

      28 decembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Dacă vă plac filmele inspirate din cărți, veți avea ce vedea la anul. 18 asemenea adaptări vor fi lansate în 2018, potrivit cinemagia.ro. Iată-le:

       

      The Girl in the Spider s Web, continuarea trilogiei Millenium. În cel de-al patrulea film al seriei, Lisbeth investighează o societate secretă - Spider Society. Rolul va fi interpretat de Claire Foy.

       

      Fifty Shades Freed, ultima parte a seriei Fifty Shades. Christian şi Ana se căsătoresc, dar nu le va fi ușor. Jamie Dornan şi Dakota Johnson revin în rolurile principale, alături de nume noi.

       

      Red Sparrow, cu Jennifer Lawrence în rol principal, spune povestea primei balerine rusoaice, Dominika. În condițiile în care cariera ei artistică ia sfârşit, Dominika devine spioană.

       

      Annihilation, thriller-ul în care o femeie-biolog (Natalie Portman) porneşte către o zonă misterioasă, pentru a afla ce anume i-a provocat moartea soţului ei.

       

      Every Day prezintă povestea lui Rhiannon, care, la doar 16 ani, se îndrăgostește de un spirit ce locuieşte în alt corp, în fiecare zi.

       

      Where did You Go, Bernadette este povestea adolescentei în vârstă de 15 ani, Bee, care își caută mama, după ce aceasta dispare în mod misterios. Cate Blanchett joacă rolul principal.

       

      The Seconds aduce în prim plan un condamnat care lucrează sub acoperire pentru FBI și se infiltrează în rețeaua de trafic de droguri a Mafiei din New York.

       

      Mortal Engines este povestea unei lumi post-apocaliptice, în care Londra devine o maşinărie ce trebuie să consume alte oraşe, pentru a supravieţui.

       

      Bel Canto, cu Julianne Moore în rol principal, spune povestea lui Roxane, o soprană din America, ce călătorește în America de Sud pentru a ţine un concert. Concert întrerupt de trupe de gherilă.

       

      The Black Hand urmăreşte ancheta unui detectiv (Leonardo DiCaprio) despre creşterea criminalităţii, într-o epocă în care Mafia începea să se dezvolte în America.

       

      The Little Stranger este o poveste despre case bântuite, avându-i în distribuție pe Domhnall Gleeson, Ruth Wilson, Will Poulter şi Charlotte Rampling.

       

      The Darkest Minds imaginează un guvern din viitor, care îi depistează şi reţine pe tinerii cu puteri ieşite din comun. Din distribuție face parte Mandy Moore.

       

      First Man: The Life of Neil A. Armstrong prezintă viața faimosului astronaut, avându-i în rol principal pe Ryan Gosling și Claire Foy.

       

      Boy Erased este povestea unui tânăr baptist homosexual, constrâns să participe la un program de reabilitare iniţiat de biserica de care aparţine. Nicole Kidman și Russell Crowe joacă în film.

       

      The War with Grandpa, o comedie în care un băieţel încearcă să scape de bunicul său, pentru a nu îi ceda camera. Robert De Niro și Uma Thurman fac parte din distribuție.

       

      The Death Cure, continuarea seriei Maze Runner. De data aceasta, Thomas încearcă să învingă organizaţia WICKED.

       

      A Wrinkle in Time este călătoria fantastică în timp şi spaţiu a adolescentei Meg Murry, al cărei tată dispare după ce a lucrat la un proiect guvernamental. Din distribuție fac parte Reese Witherspoon şi Oprah Winfrey.

       

      Ready Player One îl aduce în prim plan pe adolescentul Wade Watts. El este absorbit într-un univers virtual, o societate distopică din viitor, plasată în 2044. 

       

      Deci o să avem de toate, pentru toți. Eu zic să ne apucăm de citit, până una alta!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor