Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Victor Slav este un aventurier singuratic în animaţia Tarzan 3D, de azi pe marile ecrane

      28 martie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      După ce i-a dat glas lui Superman în animaţia MAREA AVENTURĂ LEGO® cu doar o lună în urmă, Victor Slav, celebrul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Stirilor Pro Tv, se va putea face auzit din nou pe marile ecrane, de data aceasta în rolul unui explorator excentric şi curajos, din 28 martie, în animaţia Tarzan 3D.

       

      De aceasta data Victor va fi vocea lui Jim Porter, un personaj plin de provocări, dar şi de satisfacţie. „M-am distrat si mai mult ca data trecută, pentru că de această dată am un rol mai consistent. Mi-a plăcut personajul pe care l-am interpretat în Tarzan, pentru că reacţiile lui sunt din cele mai diverse. Este un personaj complex, un aventurier şi în acelaşi timp om de ştiinţă excentric. Îmi doresc ca următorul meu personaj să fie din nou unul diferit faţă de ce am interpretat până acum. La premiera filmului voi fi însoţit de prieteni care au copii, aşa că sper sa le placa.” 

       

      Alături de Victor Slav, la versiunea în limba română a filmului Tarzan 3D au mai contribuit Daniel Buzdugan, Cătălina Grama (Jojo) şi Pavel Bartoş, pe care publicul va avea ocazia să îi întâlnească sâmbăta aceasta, la evenimentul de lansare a animației.

       

      Micul Tarzan este singurul supravieţuitor al unui accident aviatic din junglă, în care pieriseră şi părinţii săi. Băieţelul creşte alături de un grup de gorile, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor.

       

      Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni.  Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

       

       

      Un film distribuit de MediaPro DistributionTarzan 3D are premiera pe 28 martie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu(Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău),Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea).

       

      Pentru mai multe informaţii despre film puteţi accesa #Tarzan3D sau pagina oficială de Facebook www.facebook.com/FilmulTarzan.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor