Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Vino să râzi alături de cei mai trăsniti pensionari, în acest weekend în cinematografe!

      20 decembrie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Dacă nu te-ai mai distrat de ceva timp, atunci ar fi cazul să urmăreşti alături de prietenii tăi supercomedia Burlaci întârziaţi! Sigur nu vei regreta! Iată despre ce e vorba:

       

      Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) şi Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunţi la destinaţie însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe şi sunt nevoiţi să îşi regândească priorităţile.

       

      Ce ţi-am mai pregătit pentru acest weekend?

       

       

      Domnişoara Populară

       

      Rose Pamphy are 21 de ani şi trăieşte la ţară, împreună cu tatăl său, la a cărui băcănie este vânzătoare. Rose are deja o relaţie oficială cu fiul mecanicului local, iar cursul vieţii ei pare unul bine stabilit.

       

      Dar asta nu prea se potriveşte cu planurile ei. Într-o bună zi îşi face bagajele şi, în ciuda opoziţiei tatălui său, pleacă la oraş (Lisieux, Normandia) unde dă o probă pentru postul de secretară a unui avocat de succes. Interviul e un dezastru, însă este angajată datorită vitezei extraordinare cu care bate la maşină.

      Surprinzător, talentul tinerei secretare stârneşte spiritul competitiv al şefului ei, el însuşi fost sportiv de performanţă. Acesta o convinge să participe la câteva concursuri de dactilografiere viteză, el erijîndu-se în antrenorul ei personal.

       

      Doar că, dragostea pentru sport nu se potriveşte tot timpul cu dragostea însăşi...

       

       

      Pe urmele dinozaurilor

       

      Filmul se bazează pe serialul difuzat de BBC începând in 1999, care a adunat, pe parcursul celor şase părţi ale sale, o audienţă de peste 700 de milioane de persoane. Producătorii sunt încântaţi de acest proiect cu buget estimat la peste 65 de milioane de dolari şi îşi doresc să uimească pe toată lumea prin acurateţea detaliilor şi o cât mai fidelă reprezentare a lumii dinozaurilor.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor