Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Virgil Ianţu interpretează rolul principal din ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”

      16 septembrie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cel mai adorabil personaj animat va putea fi urmărit pe marile ecrane din 2 octombrie, când talentatul Virgil Ianţu îi va împrumuta vocea lui Blinky Bill: Koala cel poznaş, un personaj care a cucerit generaţii întregi şi care este acum gata să ia cu asalt cinematografele din România.

       

      Despre eforturile pe care le presupune procesul de dublaj, Virgil Ianţu este de părere că: ,,Este o muncă foarte faină. Îţi trebuie o atenţie distributivă: monitor, scenariul pe care îl ai în faţă, trebuie să te concentrezi la text şi să fii cu urechea pâlnie. Sunt multe detalii care contează şi cred că actorii care fac treaba asta necesită o ureche foarte bună şi un talent. “, a concluzionat actorul.

       

      Cât despre personajul interpretat, Virgil a avut numai cuvinte de laudă: ,,Blinky Bill este un personaj energic, altfel decat sunt in realitate ursuletii koala. Cred ca e cel mai energic personaj pe care l-am facut până acum. (…) E fain personajul şi sper ca cei mici să-l transforme într-un prieten în timp. Sunt foarte curios cum o să reacţioneze fetiţa mea la Blinky.”, a mărturisit Virgil Ianţu.

       

      Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte.

       

      Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locaţia tatălui său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale. De-a lungul drumului se va împrieteni cu cele mai neobişnuite personaje: Nutsy – un koala crescut la zoo şi Jacko – o şopârlă ameţită şi foarte energică.

       

      Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

       

      Din 2 octombrie, Freeman Entertainment prezintă pe marile ecrane din ţară, animaţia Blinky Bill: Koala cel poznaş.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor