Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Vlad Ivanov alături de campania “Generaţia Tom Sawyer”

      26 septembrie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Actorul Vlad Ivanov se alătură campaniei de promovare a filmului “Tom Sawyer”. Este vorba despre cea mai recentă și cea mai spectaculoasă ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” de Mark Twain.

       

      Vlad Ivanov devine astfel un promotor al filmului regizat de Hermine Huntgeburth şi, alături de Gianina Corondan, Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Elena Gheorghe, Cristina Bazavan, Sanda Nicola, Noemi Revnic, susţine campania Generaţia “Tom Sawyer”.

       

      Vlad Ivanov a absolvit Academia de Teatru şi Film, Secţia actorie, la clasa profesoarei universitare Sanda Manu, iar imediat după absolvire a fost angajat la Teatrul Naţional Bucureşti. Ivanov a debutat pe marele ecran în anul 1993, cu rolul din “Liceenii în alertă”. În 1999 a jucat în „Triunghiul morţii” și “Faimosul paparazzo”.

       

      Talentul său a primit recunoaştere internaţională odată cu filmul “4 luni, 3 saptamani şi 2 zile”, regizat de Cristian Mungiu. Vlad Ivanov a mai jucat în “Poliţist, adjectiv”, “Concertul”, „Cealaltă Irina”, „Principii de viaţă”, „The Whistleblower”

       

      Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul “Tom Sawyer” în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

       

      Odată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuție lansează o campanie inedită de promovare intitulată “Generaţia Tom Sawyer”. Nume sonore din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viață personajelor din Tom Sawyer într-un proiect marca Parada Film.

       

      Peste 20 de personalități și-au unit forțele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei: Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din filmul care va rula în această toamnă și în cinematografele din România,  shooting-ul a durat o lună de zile și a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierșinaru în Studio 2 iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.

       

      Pelicula “Tom Sawyer”, filmată parțial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în țări precum Germania, Franța, Rusia și s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele.

       

      Din distribuția filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar și celebrii actori germani Heike Makatsch (Mătușa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).

       

      Tom Sawyer nu se gândește decât la pozne și trăsnăi – toate acestea spre nefericirea mătușii sale, Polly, cu care trăiește în micul oraș St. Petersburg, de pe malul râului Mississippi, alături de fratele său vitreg, Sid.

       

      Deși e o misiune extrem de complicată, Polly a decis să ia asupra sa responsabilitatea de a-l crește pe Tom. Din fericire pentru Tom Swayer, are un prieten care iubește aventura la fel de mult ca și el, Huck Finn. Tom și băiatul orfan, care trăiește într-un butoi la marginea orașului, petrec fiecare clipă liberă împreună. 

       

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor