Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Vladimir Drăghia debutează cu un rol înşelător în animaţia ,,Mune: Gardianul Lunii”

      3 septembrie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Aflat în plină ascensiune profesională, Vladimir Drăghia a acceptat o nouă provocare în cariera sa de actor, urmând să debuteze pe marile ecrane din 11 septembrie în interpretarea lui Leeyoon, personajul principal negativ din mult-aşteptata animaţie ,,Mune: Gardianul Lunii.

       

      ,,Este prima dată când pun voce pentu un film de animaţie. A fost o provocare. Chiar voiam să văd dacă pot. Abia aştept să aflu dacă mi-a ieşit bine şi asta pentru că încă nu am văzut filmul. Personajul pe care l-am dublat este un prefăcut, un înşelător, un închipuit! Am avut de râs, de plâns, de cântat. Am şi dansat, chiar dacă nu trebuia.”, a mărturisit Vladimir Drăghia despre această primă întâlnire cu dublajul în cadrul versiunii în limba română filmului ,,Mune: Gardianul Lunii”.


      Un discipol sârguincios al lui Yule, Leeyoon are o inimă de gheaţă şi se aliază cu Necross, după ce Mune este ales drept Gardian al Lunii în locul său. Caută cu ardoare răzbunarea, dar când Luna dispare, acesta se panichează şi devine tot un pachet de nervi. Disciplina şi rigoarea sunt motourile lui. 

       

      Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

       

      Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni. 

       

      Cu o distribuţie formată din nume sonore precum: Dragoş BucurDelia Matache şi Vladimir Drăghia,  animaţia Mune: Gardianul Lunii are premiera pe marile ecrane din ţară din 11 septembrie. Un film de Freeman Entertainment, filmul va putea fi urmărit în 3D dublat şi subtitrat.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor