Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Warner Bros îşi schimbă strategia de marketing pentru filmul „San Andreas” în urma tragediei din Nepal

      30 aprilie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cutremurul devastator din Nepal a ucis peste 5000 de oameni şi a lăsat zeci de mii de oameni fără adăpost. Paul McGuire, reprezentatul Warner Bros, a anunţat că studioul îşi va arăta solidaritatea pentru persoanele afectate în tragedie.

       

      Filmul San Andreas, care urmează să se lanseze în cinematografe pe 29 mai, prezintă o situaţie asemănătoare: dezastrul produs de un cutremur puternic care loveşte California.

       

      Materialele promoţionale lansate arată oraşele Los Angeles şi San Francisco prăbuşindu-se peste oamenii aflaţi în pragul disperării, neputincioşi în faţa forţei incredibile a naturii.

       

      Warner Bros a planificat deja strategia de marketing pentru filmul în care joacă Dwayne Johnson şi Carla Gugino, însă va face câteva modificări după cutremurul din Nepal. În campaniile de promovare viitoare, Warner Bros. va include şi informaţii cu privire la modul de ajutorare a celor din Nepal şi cum să se pregătească pentru eventualele dezastre naturale.

       

      Şi cei de la Universal Pictures îşi vor schimba strategia de marketing pentru filmul Everest, care prezintă o tragedie din anul 1996, în care un grup de alpinişti este surprins de o furtună puternică. Filmul va fi lansat în luna septembrie a acestui an.

       

       

      Sursa: theguardian.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor