Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Wreck-It Ralph”, cel mai bun film de animaţie la Annie Awards 2013

      4 februarie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Compania Disney a avut succes la cea de-a 40-a ediţie a Premiilor Annie, de sâmbătă, luând acasă 10 trofee, inclusiv premiul pentru cel mai bun film de animaţie cu producţia „Wreck-It Ralph”.

       

      A fost un spectacol care a răspândit multă bucurie în cadrul diverselor studiouri de producţii animate. DreamWorks Animation a obţinut şase trofee Annie, în principal pentru „Dragons: Riders of Berk”. Nickelodeon a avut trei premii, în timp ce Laika/Focus Features şi Disney Pixar, au plecat acasă cu câte două de fiecare.

       

      Pe lângă marele premiu, „Wreck-It-Ralph” a câştigat alte patru trofee: cea mai bună muzică, cel mai bun scenariu, cel mai bun regizor: Rich More şi cea mai bună voce de actor: Alan Tudyk.

       

      Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj animat i-a revenit producţiei „Paperman”, de John Kahrs, în timp ce producţia Disney-MarvelThe Avengers” a luat acasă trofeul pentru efecte de animaţie într-o peliculă live-action, iar tigrul din filmul „Life of Pi” a primit premiul pentru cel mai bun personaj într-o producţie live-action.

       

      La categoria producţiilor de televiziune, „Dragons: Riders of Berk” a ieşit triumfător, câştigând premii pentru cel mai bun program pentru copii, pentru regie, muzică şi storyboarding. Printre ceilalţi câştigători se află „Robot Chicken”, „Bubble Guppies”.  

       

      Să nu uităm nici de trofeul pentru cel mai bun joc video, care a mers la aplicaţia „Journey”, realizată de Sony.

       

      La aceeaşi gală au fost acordate câteva premii speciale: Oscar Grillo, Terry Gilliam şi Mark Henn, au primit premiul Winsor McCay, care le-a fost acordat pentru întreaga carieră. Howard Green a primit premiul June Foray pentru contribuţia adusă industriei cinematografice de animaţie, iar compania Toon Boom Animation Pipeline s-a ales cu premiul Ub Iwerks, pentru merite tehnice deosebite.

       

      Premiile Annie au fost prezentate la Sala Royce, din campusul UCLA (University Of California, Los Angeles).

       

       

      Sursa: variety.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor