Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Zac Efron nu vede nimic rău în a fi gay!

      12 septembrie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Recunoscând că are mulţi fani homosexuali, Zac Efron şi-a aratat sprijinul faţă de aceştia, discutând cu The Advocate despre căsătoria persoanelor de acelaşi sex.

       

      Conştient de impactul pe care îl va avea acest subiect, actorul din „Lucky One”, a declarat: „Este o problemă care afectează atât de mulţi oameni din viaţa mea...unii dintre prietenii mei şi câţiva oameni influenţi din jurul meu. Nu-mi doresc decât să-i văd fericiţi. Aş fi foarte bucuros să văd că-şi pot trăi viaţa în linişte şi pot face tot ce-şi doresc.”

       

      „M-am simţit întotdeauna îmbrăţişat de comunitatea gay şi le sunt recunoscător”, a declarat starul din „Paperboy” pentru revista LGTB.


      Zac Efron şi-a câştigat mulţi fani în 2006, după producţia Disney „High School Musical”.

       

      „Cred că apariţia publicului gay are legătură cu personajul meu, Troy. A fost într-adevăr o poveste despre viaţă, despre cum suntem toţi...indiferent cât de diferit eşti nu trebuie să te temi să arăţi acest lucru. Este un subiect care se adresează tuturor, dar în special comunităţii gay”, a explicat actorul în vârstă de 24 de ani.

       

      Sexualitatea actorului a fost pusă la îndoială ani de zile, însă acest lucru nu l-a deranjat niciodată. „Nu-mi place să trăiesc cu teama că mă voi confrunta cu diferite zvonuri şi reacţii – acesta este modul în care am fost crescut – dar nu-mi dau seama ce e aşa rău în a fi homosexual”.

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor