Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Zach Galifianakis: „John Goodman este foarte haios!”

      4 iunie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Actorul din Marea Mahmureală III, Zach Galifianakis le-a explicat celor de la Flicks and Bits că a fost un prilej de bucurie pentru el să joace cu John Goodman în ultimul film din renumita franciză.

       

      „E plăcut să-l ai coleg pe John Goodman. Cine nu şi-ar dori să joace alături de el?” a spus Galifianakis. „Este amuzant...este un om haios – am fost la cină şi a glumit întruna. Îmi place să vad aşa ceva la un adult.”

       

      Galifianakis a vorbit, de asemenea, despre relaţia pe care o are cu actorii din Marea Mahmureală, Bradley Cooper, Ed Helms şi Ken Jeong.

       

      „Îl cunosc pe Ken din anul 1997. La acea vreme făceam stand-up comedy împreună, în cafenele. Nu ne gândeam că vom ajunge atât de departe. Este frumos să joci alături de un vechi prieten.” – a declarat Galifianakis.

       

      „În ceea ce-i priveşte pe Bradley şi Ed ... suntem ca o familie. Ceea ce îmi place la ei, este că nu-i deranjează să primească sau să ofere sfaturi şi observaţii.

       

      „Nu e ca şi cum ne-am comanda unul pe altul, ci pur şi simplu avem idei pe care le schimbăm între noi. Este un mod frumos de a colabora, iar regizorul Todd Phillips ne permite să facem acest lucru."

       

       

      Sursa: digitalspy.co.uk

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor