Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Mii de oameni au fost prezenţi astăzi, la catedrala Santa Maria del Fiore din Florenţa, pentru a-i aduce un ultim omagiu regizorului de operă şi film Franco Zeffirelli, care a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 96 de ani.
      Men in Black: International, cu Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson şi Emma Thompson în distribuţie, a debutat direct pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.
      O nouă petiție prin care publicul cere studiourilor Marvel distribuirea lui Keanu Reeves în rolul lui Wolverine tocmai a fost lansată pe site-ul Change.org.
      Serialele „NOS4A2”, lansat pe 6 iunie, difuzat în fiecare zi de joi, de la 22:00 și „Fear the Walking Dead” sezonul 5A, ce a debutat pe 3 iunie, continuă cu noi episoade vara aceasta, pe postul AMC.
      În weekend-ul 21 - 23 iunie, iubitorii de filme și de muzică sunt așteptați la TIFF Unlimited cu o selecție de filme de la TIFF 2019, precedate de concertele trupelor The Mono Jacks, Dimitri’s Bats, Robin and The Backstabbers și Byron.
      Gala MTV Movie & TV Awards a confirmat preferințele publicului tânăr. Așadar, „Game of Thrones” a fost desemnat cel mai bun show de televiziune, iar „Avengers: Endgame” a câștigat premiul pentru cel mai bun film.

      18 iunie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi spunem La mulţi ani!, azi, actorului Richard Madden, a.k.a. Robb Stark din serialul-fenomen Game of Thrones.
      Friends will be friends. Courteney Cox a sărbătorit vârsta de 55 de ani alături de colegele din celebrul sitcom "Friends", Lisa Kudrow şi Jennifer Aniston, publicând un selfie pe Instagram.
      La fel ca mulţi fani dezamăgiţi de ultimul sezon Game of Thrones, actriţa Lena Headey a recunoscut că şi-ar fi dorit o moarte dramatică pentru personajul său, Regina Cersei.
      Cinematograful călător Caravana Metropolis se întoarce pentru cel de-al VIII-lea sezon, pentru a proiecta în aer liber unele dintre cele mai bune filme europene noi.

      14 iunie 2019

      Autor: Anca Maco
      Film +, programul alternativ de susținere a producțiilor cinematografice independente cu buget redus, lansează apelul de proiecte pentru cea de-a 4-a ediție.
      Actorul american Cuba Gooding Jr. a fost inculpat ieri, la New York, de agresiune sexuală, în legătură cu un incident care ar fi avut loc weekendul trecut.
      A durat aproape 20 de ani, dar iată că “Gladiator” va avea parte de mult-aşteptatul sequel!
      Actriţa mexicană Edith González, cunoscută din telenovelele “Salome” şi “Inimă sălbatică”, a murit la vârsta de 54 de cancer ovarian.

      14 iunie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare La mulţi ani!, azi, actorului australian Sullivan Stapleton!
      The Golden Glove/ Mănușa de Aur, cel mai nou film semnat de Fatih Akin, ajunge din 21 iunie pe marile noastre ecrane, distribuit de Independenţa Film.
      Scenaristul Matthew Aldrich va supraveghea pentru Netflix adaptările live-action ale romanelor semnate de C.S. Lewis, “The Chronicles of Narnia”.
      „Klaus”, primul film original animat Netflix, aduce un stil de animație unic, prin care se îmbină tehnici de animație care presupun desen de mână și tehnologie de ultimă oră.
      Considerat cel mai modest actor de la Hollywood, Keanu Reeves a avut o reacție inedită când a aflat cât de popular este pe internet, ceea ce a determinat publicul să îl îndrăgească și mai mult.
      Stirile 1-20
      1 2 3 4 5 6
      din 5173 stiri