Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      “Copacul vrajbei noastre” a câștigat trofeul Anonimul 2018 pentru cel mai bun lungmetraj, la cea de-a 15-a ediţie a festivalului, care a avut loc în perioada 6 - 12 august, în Delta Dunării.
      După 8 ani de relație, Jason Statham și modelul Rosie Huntington-Whiteley se vor căsători la finalul acestui an, chiar în noaptea de Revelion.
      Se pare că moartea vrăjitorului Gandalf din seria “Stăpânul Inelelor” l-a determinat pe creatorul „Game of Thrones” să își ucidă constant personajele.
      “MEG: Confruntare în adâncuri” a uimit toți analiștii de la Hollywood, care nu se așteptau ca noul film al lui Jason Statham să strângă peste 44 de milioane de dolari într-un singur weekend.
      Noua categorie de la Premiile Oscar va fi dedicată filmelor care au avut succes la public, dar care nu se încadrează în stilul artistic preferat de membrii Academiei Americane de Film.
      După ce Angelina și-a acuzat fostul soț că nu a plătit o pensie alimentară adecvată celor șase copii, Brad Pitt a prezentat documente oficiale care resping afirmațiile actriței.
      Noul film Disney “Christopher Robin şi Winnie de Pluş” nu va rula în cinematografele din China.

      8 august 2018

      Autor: Anca Rusu
      Niciodată nu este prea târziu să îți întemeiezi o familie.
      Angelina Jolie își dorește să finalizeze cât mai repede divorțul de Brad Pitt și îl obligă pe acesta să plătească celor șase copii o pensie alimentară semnificativă.
      Robert Redford a anunțat că rolul său din filmul "The Old Man & the Gun" va reprezenta ultima sa apariție pe marile ecrane.
      “City of Lies”, filmul bazat pe povestea adevărată a crimei starului rap Notorious B.I.G., în care joacă Johnny Depp și Forest Whitaker, și-a amânat lansarea programată inițial pentru 7 septembrie.
      Pentru ultima lună a verii, Filmcafe a pregătit o serie de premiere cinematografice infuzate de romantism, iubire și pasiuni intense...
      Chiar dacă pe marile ecrane îî place să joace rolul de crai, în realitate Pierce Brosnan este total îndrăgostit de partenera sa de viață din ultimii 25 de ani.
      În preview-ul lansat ieri de Warner Brothers urmărim călătoria în timp a tinerilor titani, care vor să împiedice evenimentele ce duc la nașterea supereroilor.
      Kristen Bell şi Kathy Bates au intrat pe lista personalităţilor care vor fi onorate, anul acesta, la ceremonia Women Making History Awards de la din Los Angeles.
      Noua peliculă regizată de tânărul canadian Xavier Dolan, prima realizată în limba engleză, va fi prezentată, în premieră mondială, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, luna viitoare.
      Nimic nu pare imposibil pentru Tom Cruise. Nici măcar să ajungă în spaţiu sau să filmeze noul film din seria Mission: Impossible pe o navă spaţială ori în afara ei.
      Preţioasa jachetă va face parte dintr-o licitaţie de vânzare a unora dintre cele mai emblematice artefacte din cinematografia vremurilor noastre.
      Moartea tragică a realizatorului de televiziune Anthony Bourdain a lăsat familia CNN fără una dintre cele mai de notorietate personalităţi ale trustului.
      Actorii Mel Gibson şi Colin Farrell intră în pielea unor foşti puşcaşi marini hotărâţi să se răzbune. Au fost distribuiţi în pelicula War Pigs, regizată de Tommy Wirkola
      Stirile 1-20
      1 2 3 4 5 6
      din 4039 stiri