Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Anne Hathaway

      Anne Hathaway se dedică, cu siguranţă, carierei sale. Mai nou, se zvoneşte că frumoasa actriţă ţine un regim sever de slăbit pentru a intra cât mai bine în pielea personajului pe care îl va interpretează în „Les Miserables”.
      Anne Hathaway continuă promovarea noului ei film, „The Dark Knight Rises”, care va ajunge în cinematografe pe 27 iulie, cu o apariţie în numărul din iulie al revistei Allure.
      Anne Hathaway a dezvăluit că a fost „oarecum copleşită” de colaborarea cu Christian Bale, pentru filmarea peliculei „The Dark Knight Rises”.
      Anne Hathaway a discutat recent despre rolul său din „The Dark Knight Rises”.

      5 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Anne Hathaway continuă promovarea noului său film „The Dark Knight Rises”, cu o apariţie în numărul din iulie al revistei GQ Spania.
      Actriţa Anne Hathaway a discutat cu MTV News despe rolul său şi legendarul costum de piele pe care a fost nevoită să-l poarte, spunând că, în ciuda disconfortului ocazional, nu ar schimba nimic din această experienţă.
      Anne Hathaway a mărturisit că a fost foarte încântată de rolul Catwoman.
      Cu doar câteva zile înainte de lansarea celui mai aşteptat film al verii, actorii din „The Dark Knight Rises”, au petrecut aseară la premiera acestuia, în New York.
      După promovarea constantă a noului lor film, starurile din „The Dark Knight Rises” s-au distrat miercuri noapte (18 iulie), la petrecerea organizată la The Freemasons Hall din Londra.
      Prinţul Harry arăta ca un super-erou elegant pe covorul roşu, la premiera londoneză a noului film al lui Christopher Nolan, „The Dark Knight Rises”.
      După ce premiera filmului „The Dark Knight Rises” de la Paris a fost anulată din cauza atacului de la miezul nopţii din Aurora, Colorado, lansările din alte oraşe mari vor fi contramandate.
      Bucurându-se de o zi liniştită după tragediile recente, Anne Hathaway a fost fotografiată ieri după-amiază (24 iulie), în Hollywood, alături de logodnicul său, Adam Shulman.
      Producătorii de la Warner Bros. au lansat recent un nou trailer cu ocazia lansării în varianta Blu-ray a “Cavalerului negru: Legenda renaşte”, care este similar cu cel oficial, excepţie făcând partea de final.
      La doar câteva luni de la declaraţiile lui Steven Spielberg despre Chris Hemsworth (va interpreta rolul principal masculin), regizorul a mai adăugat un nume celebru la distribuţia filmului SF.

      28 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Un nou spot TV a fost lansat online pentru adaptarea după romanul lui Victor Hugo, “Les Miserables”, în regia lui Tom Hooper.

      30 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Un vis devenit realitate! Începând de astazi, Anne Hathaway este o femeie căsătorită!
      Afişul japonez îi are în prim plan pe Hugh Jackman (Jean Valjean), Anne Hathaway (prostituata Fantine), Russell Crowe (inspectorul de poliţie Javert) şi Amanda Seyfried (fiica lui Fantine, Cosette).

      28 noiembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Câştigătorul unui Premiu Oscar, Christian Bale revine pentru ultima dată în rolul legendarului Batman în filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, finalul epic cu o miză imensă, distribuit de Pro Video.
      Pelicula adaptată de regizorul Tom Hooper după legendara piesă de teatru, a obţinut în total 10 nominalizări, inclusiv pentru „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 55