Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Joel Edgerton

      După cum a anunţat Deadline, starul din Hangover s-a alăturat distribuţiei filmului regizat de Gavin O’Connor, Jane Got a Gun. Cooper e preluat rolul lui Jude Law, acesta din urmă renunţând la proiect.
      Joel Edgerton şi Michelle Williams vor interpreta rolurile principale în remake-ul thriller-ului italian The Double Hour.
      S-a lansat primul trailer pentru Exodus: Gods and Kings, un film spectaculos, care prezintă o poveste captivantă despre unul dintre cele mai importante personaje biblice.
      Completaţi-vă colecţia cu un film captivant al apreciatului regizor Ridley Scott - Exodus: Zei şi regi - disponibil de azi în toate magazinele de specialitate în format Steelbook, Blu-ray Combo (3D+2D), Bluy-ray 2D şi DVD!
      Filmul Black Mass: Afaceri murdare, în care Johnny Depp joacă rolul unui celebru mafiot din Boston, a fost prezentat în afara competiţiei la Festivalul de Film de la Veneţia.
      Cu trei nominalizări la premiile Oscar, actorul Johnny Depp revine pe marile ecrane, din 2 octombrie, cu interpretarea lui Whitey Bulger, un mafiot celebru şi extrem de periculos în drama „Black Mass: Afaceri Murdare”, regizată de Scott Cooper.
      De trei ori nominalizat la Premiul Oscar, actorul Johnny Depp („În căutarea Tărâmului de Nicăieri”, „Piraţii din Caraibe”) joacă rolul mafiotului notoriu James „Whitey” Bulger în filmul „Black Mass: Afaceri murdare”, regizat de Scott Cooper.

      4 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Bazându-se pe succesul înregistrat de "Bright", Netflix are, deja, în plan, o continuare a filmului.
      Este vorba despre lungmetrajul “The King”, inspirat de piesele lui Shakespeare.

      14 mai 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre cel care a scris povestea lungmetrajului "Beauty and the Beast."

      2 iunie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Filmul "The King" va fi distribuit de platforma online, anul viitor.
      Stirile 1-13
      1
      din 13