Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Liam Neeson

      24 februarie este ziua in care mult-asteptatul film The Grey: La limita supravietuirii va fi lansat pe marile ecrane din Romania!
      Starurile din „Wrath of the Titans”, au participat ieri seară (26 martie) la premiera filmului din New York.
      Dupa succesul fulminant al filmului Clash of the Titans, producatorii i-au reunit pe Sam Worthinton, Ralph Fiennes si Liam Neeson pentru o noua aventura fantastica in Furia titanilor, care poate fi urmarit in premiera
      Arătând puţină dragoste fanilor din Anglia, actorii din „Wrath of the Titans” s-au reunit la premiera londoneză a filmului, joi seară (29 martie).
      Haggis a dezvăluit recent aceste informaţii pentru revista new yorkeză Vulture.
      Actorul, care joacă alaturi de Fiennes în „Wrath of the Titans”, a declarat pentru The Daily Telegraph că a fost de multe ori confundat cu colegul său.
      Începând din 20 iunie, DVD-ul The Grey: La limita supraviețuirii este distribuit în exclusivitate de Pro Video și poate fi achiziționat din marile centre comerciale, la un preț de 51.90 RON.
      Odeon prezinta din 20 iunie in premiera pe suport DVD filmul “Lista lui Schindler”, intr-o editie speciala ce contine imagini noi prelucrate digital, sunet digital 5.1 si material bonus.
      Editura Orizonturi lanseaza in curand bestseller-ul international "Lista lui Schindler" a autorului Thomas Keneally !
      Continuarea filmului din 2008, urmăreşte povestea personajului interpretat de Liam Neeson, agentul CIA Bryan Mills, care este nevoit să-şi salveze soţia.

      31 iulie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Adăugând un alt capitol la acest film interesant, „Taken 2” tocmai a lansat un trailer nou.
      Dacă nici aceste imagini noi din filmul "Taken 2: Teroare in Istanbul" nu v-au convins, cu siguranţă scenele pline de acţiune şi dramatism dezvăluite în noul trailer vă vor capta atenţia.
      Cel mai nou trailer pentru continuarea filmului Taken 2: Teroare in Istanbul a fost lansat pe internet.
      Vă prezentăm un clip incitant pentru filmul "Taken 2: Teroare în Istanbul”, care îi are ca protagonişti pe Liam Neeson, Famke Janssen şi Maggie Grace.

      3 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Ei bine, chiar şi această apariţie “în roz” înseamnă publicitate pentru filmul “Taken 2”. După cum se ştie, octombrie este “luna mondială de luptă împotriva cancerului la sân”.
      Dragii noştri, ştiţi care este singurul motiv pentru care Chuck Norris doarme cu pistolul deasupra pernei? Nu aţi aflat încă? Îi este teamă ca din dulapul lui să nu iasă Liam Neeson.
      Durul Liam Neeson se menţine ferm pe poziţie, ocupând pentru a doua oară consecutiv primul loc în Box Office-ul nord-american, învingând producţiile lansate recent, precum: “Argo”, “Sinister”, “Here Comes the Boom” şi “'Seven Psychopaths”.
      Animaţia „The Nut Job: Goana după alune” îi regăseşte pe celebrii actori Katherine Heigl, Liam Neeson, Brendan Fraser şi Will Arnett în rolurile unor năstruşnice animăluţe înnebunite după alune.

      4 februarie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Primul clip al thriller-ului „Non-Stop”, regizat de Jaume Collet-Serra a fost lansat online. Acţiunea filmului are loc în timpul unui zbor, în care un fost agent al Forţelor Aeriene Americane, trebuie să salveze vieţile pasagerilor.

      12 februarie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Prima animaţie de lungmetraj realizată în totalitate din piese LEGO şi care ajunge pe marile ecrane, Marea aventură LEGO are premiera în cinematografele din ţară pe 14 februarie.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 36