Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Zac Efron

      Avand in vedere ca este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, nu este de mirare faptul ca o multime de staruri de la Hollywood au ales sa fie prezente aseara, la premiera peliculei “New Year’s Eve”.

      18 decembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Zac Efron a participat zilele trecute (15 decembrie) la o conferinta de presa in Tokyo, Japonia, cu scopul de a promova noul sau film, “New Year’s Eve”.
      Primul poster al filmului “The Paperboy”, a inceput deja sa circule pe internet. Afisul ii prezinta pe actorii Zac Efron si Nicole Kidman unul langa celalalt, intr-o masina clasica, cu Matthew McConaughey pe fundal.

      26 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Petrecându-şi ziua la renumita ceremonie, Zac Efron ne-a surprins plăcut cu un look de invidiat, la Film Independent’s Spirit Awards 2012, ieri după-amiază (25 februarie).

      5 martie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Tânărul actor Zac Efron, a fost surprins de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, sâmbătă, 3 martie.
      Efron şi-a împrumutat vocea personajului în vârstă de 12 ani, Ted, în versiunea ecranizată a carţii „The Lorax”, dar a mărturisit că legătura sa cu această carte datează de când era copil.
      Nicole Kidman a mărturisit că a câştigat rolul din „Paperboy”, trimiţându-i fotografii „provocatoare” regizorului Lee Daniels.

      12 septembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Recunoscând că are mulţi fani homosexuali, Zac Efron şi-a aratat sprijinul faţă de aceştia, discutând cu The Advocate despre căsătoria persoanelor de acelaşi sex.
      Presa internaţională scrie că actorii Michelle Rodriguez şi Zac Efron, ar forma un cuplu. Cei doi au fost surprinşi de paparazzi sărutându-se, în Sardinia, unde îşi petrec vacanţa alături de câţiva prieteni.
      Warner Bros Pictures a lansat cel de-al doilea trailer pentru drama We Are Your Friends / Vibrează cu mine. Filmul, regizat de Max Joseph va avea premiera în cinematografele din România pe 4 septembrie.
      Obişnuit încă din copilărie cu lumina reflectoarelor, actorul Zac Efron se întoarce la pasiunea pentru muzică, de această dată în postura de DJ căutând ritmul perfect şi propria identitate, în filmul „Vibrează cu mine”.

      15 decembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      Robert De Niro și Zac Efron au fost fotografiați pe platourile de filmare ale filmului “Bunicul dezlantuit” într-un duel la bustul gol.
      Kelly Rohrbach a fost aleasă pentru rolul lui CJ Parker ”, personajul iconic făcut celebru de frumoasă Pamela Anderson în anii ’90, în viitoarea versiune pentru marile ecrane a celebrului film „Baywatch”.
      Legendarul Robert De Niro îşi surprinde fanii cu un rol pe cât de îndrăzneţ, pe atât de controversat, în comedia ,,Bunicul Dezlănţuit”, care va avea premiera vineri, 5 februarie, în cinematografele din toată ţara.
      Robert De Niro a cucerit box office-ul românesc cu rolul său din comedia ,,Bunicul Dezlănţuit”şi a fost primit cu entuziasm de peste 74.000 de spectatori.

      28 aprilie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Chiar dacă în imaginile de promovare pentru "Baywatch", Zac Efron şi colegul său de platou, Dwayne "The Rock" Johnson, arată mereu extraordinar de bine, în spatele camerelor de filmat mai au loc şi momente stânjenitoare.

      20 decembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Dacă mă întrebați pe mine, "The Greatest Showman" impresionează. Este unicul film la sfârșitul căruia mi-a venit să aplaud. Și nu am fost singura.
      E ultima vineri din an, așa că e vremea să afli și care sunt ultimele filme care se lansează în cinematografele de la noi, anul acesta.
      Actorul principal din "Big Bang Theory" a obținut un rol în "Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile", filmul care prezintă povestea criminalului în serie.
      Stirile 1-20
      1
      din 20