Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Johnny Depp

      Actorii americani Leonardo DiCaprio şi Johnny Depp, care obişnuiesc să alterneze rolurile din blockbuster-uri cu cele din filme independente, se află în fruntea listei celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood.
      Actorul american Johnny Depp s-a mutat din nou în Statele Unite ale Americii, deoarece nu a dorit să devină rezident permanent în Franţa şi să plătească impozite în această ţară.

      8 ianuarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Se pare ca Johnny Depp va fi in curand un barbat liber. Actorul in varsta de 48 de ani si actrita/cantareata franceza Vanessa Paradis trec printr-o perioada mai dificila in relatia lor.
      Jonathan Frid, actorul care a interpretat rolul personajului în vârstă de 200 de ani, Barnabas Collins în serialul „Dark Shadows”, a decedat cu câteva săptămâni înainte de finalizarea versiunii cinematografice a lui Depp Tim Burton.
      Johnny Depp şi Natalie Portman sunt extrem de talentaţi, dar nu la fel de mult atunci când vine vorba de limbajul semnelor.
      Johnny Depp vorbeşte deschis despre Tim Burton, regizorul celui mai recent film al său, „Dark Shadows”, în noul număr al publicaţiei Entertainment Weekly.

      8 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Johnny Depp a avut relaţii cu mai multe femei celebre, dar a fost logodit cu Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winona Ryder şi Kate Moss. A fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983-1985.
      Tim Burton a oferit recent mai multe detalii despre o posibilă continuare a comediei Beetlejuice (1988).
      Actorul, care a colaborat cu Burton pentru a opta oară, în "Dark Shadows", consideră că îi este dator regizorului premiat la Emmy.
      Actriţa a explicat că a fost mult timp admiratoarea serialului pe care se bazează comedia neagră "Dark Shadows".
      Actorul din „Dark Shadows” a mărturisit că nu se simţea deloc împlinit înainte de naşterea copiilor săi cu Vanessa Paradis.
      Johnny Depp a glumit pe seama faptului că este cel mai bun vampir de pe marele ecran.
      Jackie Earle Haley a dezvălut recent că era fan al serialului „Dark Shadows”.
      DeVincentis este cunscut pentru scenariile filmelor „Grosse Pointe Blank” (1997) şi „High Fidelity” (2000).
      Actorul Johnny Depp, care se află momentan în New Mexico pentru filmările noului său proiect, „The Lone Ranger”, a devenit membru de onoare al tribului Comanche.
      Johnny Depp a fost întotdeauna destul de rezervat atunci când a venit vorba de viaţa sa privată.
      Cu încasări de 70 de milioane de dolari, blockbuster-ul care îi are ca protagonişti pe Will Smith şi Tommy Lee Jones, a reuşit să câştige lupta pentru primul loc în box office.
      Actorul din „Pirates of the Caribbean” a primit trofeul „Generation Award”, pentru contribuţia adusă unor filme de excepţie, cum ar fi „Edward Scissorhands” sau „Fear and Loathing in Las Vegas”.

      20 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Johnny Depp şi-a încheiat oficial relaţia de 14 ani cu iubita sa, Vanessa Paradis.
      În sfarşit o veste bună pentru fanii „Piraţilor din Caraibe”! Actorul Geoffrey Rush a declarat recent într-un interviu că nu ştie cu exactitate când vor demara filmările.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 54
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!