Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Bryan Cranston

      Warner Bros. Pictures a lansat miercuri (12 septembrie), trei reclame TV noi pentru filmul „Argo”, regizat de Ben Affleck.

      18 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      În timpul sezonului final al serialului Breaking Bad, producătorii au dezvăluit un afiş al filmului Argo. Verdictul?
      Regizorul şi actorul Ben Affleck a dezvăluit presei peste 30 de imagini noi (vezi poze aici) de la filmările lui „Argo”.
      Bryan Cranston l-a lăudat pe regizorul peliculei „Argo”, Ben Affleck pentru spiritul de echipă şi profesionalismul de care a dat dovadă în timpul filmărilor.
      Noua aventură a leului Alex şi-a bunilor săi prieteni, Melman, Marty şi Gloria, a sosit pe marile ecrane în 15 iunie 2012.
      Personajele preferate din Madagascar s-au intors, in cea mai amuzanta aventura de pana acum! Alex, Marty, Melman si Gloria sunt pusi pe fuga prin toata Europa in aceasta aventura extrem de distractiva.

      27 februarie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Warner Bros. şi Legendary Pictures au lansat cel de-al doilea trailer pentru filmul Godzilla, regizat de Gareth Edwards.
      Creatura gigantică trezită la viaţă în 1954 se întoarce pe marile ecrane din 16 mai, într-o realizare spectaculoasă ce foloseşte şi tehnologia 3D.
      Warner Bros. şi Legendary Pictures au lansat un nou material video pentru Godzilla, care oferă o imagine foarte clară a legendarului monstru.

      6 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Au mai rămas doar zece zile până la premiera celui mai aşteptat film al anului, aşa că am revenit cu noutăţi: cinci clipuri care prezintă diverse aspecte ale filmului.
      Noul clip dezvăluie o scenă pe care o aşteptam cu toţii: lupta dintre Godzilla şi cel mai mare adversar al său.

      14 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Godzilla este cel mai renumit monstru din lume. Prin urmare, este de înţeles de ce întreg Bulevardul Hollywood a fost închis pentru premiera noii versiuni a filmului cu reptila gigant.
      Cel mai cunoscut monstru din lume se întoarce în filmul de acţiune Godzilla 3D, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures care are premiera în cinematografele din ţară pe 16 mai.

      16 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Godzilla a revenit pe marile ecrane într-un film impresionant, realizat de Gareth Edwards, regizorul supranumit „maestrul monştrilor”.
      Aseară a avut loc cea de-a 66-a ediţie a Premiilor Emmy. Evenimentul s-a desfăşurat în Los Angeles şi a fost prezentat de Seth Mayer, actor, gazdă TV, scenarist, producător şi comediant american.
      Fimul The Revenant a fost cel mai apreciat joi dimineaţă şi a primit 12 nominalizări pentru Premiile Oscar de anul acesta, incluzând nominalizările pentru Cel mai bun film, Cel mai bun actor şi Cea mai bună regie.

      5 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Bryan Cranston se alătură distribuției.
      Chiar dacă "Breaking Bad" a ajuns la final în 2013, Variety confirmă că Vince Gilligan, creatorul seriei de succes, lucrează la un nou film legat de povestea din aclamatul serial.

      14 februarie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Filmul-sequel al serialului de succes Breaking Bad va fi difuzat mai întâi pe Netflix.
      Stirile 1-19
      1
      din 19