Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Kit Harington

      Romantismul, aventura şi un dezastru natural de proporţii epice se dezlănţuie pe marile ecrane din 21 februarie, în Pompeii 3D, filmul regizorului Paul W. S. Anderson.

      13 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Deşi, unora le este greu să creadă, actorul Kit Harington (Jon Snow), a filmat 15 ore de cadre false pentru ca adevărata intrigă din Sezonul 7 a serialului Game Of Thrones, să fie în siguranță.

      27 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Kit Harington s-a logodit! Cu cine, vă întrebați? Cu una dintre fostele sale colege de platou.
      Programul filmărilor pentru "Game Of Thrones" s-a schimbat, după ce Kit Harington și-a anunțat logodna cu Rose Leslie.
      După Kit Harington, care a anunțat că face nuntă, un actor cunoscut din "Game of Thrones" chiar a făcut nuntă, doar că în secret.
      Actorul din "Homeland" şi "Amadeus", F. Murray Abraham, se alătură vocilor din "How to Train Your Dragon 3". El va da glas unui personaj negativ.

      7 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Brad Pitt, dispus să plătească bani frumoși pentru a viziona un episod din "Game of Thrones", alături de doi actori din serial.
      Noua peliculă regizată de tânărul canadian Xavier Dolan, prima realizată în limba engleză, va fi prezentată, în premieră mondială, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, luna viitoare.
      HBO a anunțat, în sfârșit, data lansării sezonului final din serialul “Game of Thrones” – 14 aprilie! În plus, avem și un teaser nou-nouț care ne oferă câteva cadre prețioase cu Jon Snow, Sansa și Arya Stark.
      Sophie Turner, care o joacă pe Sansa Stark în serialul „Game of Thrones”, a mărturisit că nu este deranjată de faptul că Kit Harington (Jon Snow) câștigă de trei ori mai mult decât ea.
      HBO a lansat, ieri, documentarul ‘Game of Thrones: The Last Watch’, care prezintă scene de la filmări şi reacţiile actorilor în momentul în care au aflat deznodământul poveştii.
      Cele opt sezoane epuizante şi mai ales finalul serialului Game of Thrones şi-au pus serios amprenta pe actorul britanic Kit Harington, care a jucat unul dintre rolurile principale: Jon Snow.
      Se pare că nu doar fanii Game of Thrones au avut de suferit după difuzarea ultimului episod. Kit Harington a decis să se interneze într-un centru wellness pentru a scăpa de stresul acumulat pe perioada filmărilor.
      Ultimul sezon “Game of Thrones” a obţinut 32 de nominalizări la Premiile Primetime Emmy, cele mai multe primite vreodată de un serial într-un singur an.
      Stirile 1-14
      1
      din 14