Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ryan Reynolds

      Scarlett Johansson şi Ryan Reynolds s-au despărţit în noiembrie 2010, citând "diferenţe ireconciliabile", informează contactmusic.com. Divorţul actorilor a fost finalizat la sfârşitul săptămânii trecute...

      7 octombrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      S-a vorbit si in trecut despre o posibila relatie intre protagonistii filmului “Green Lantern”, Blake Lively si Ryan Reynolds. Acum ca Blake s-a despartit de Leonardo DiCaprio, speculatiile au inceput sa reapara!
      Actorul Ryan Reynolds, care a implinit duminica 35 de ani, si-a petrecut weekend-ul cu o persoana speciala, Blake Lively.
      Un thriller despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Denzel Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa ...de Sud.

      7 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Blake Lively şi Ryan Reynolds au primit cel mai frumos cadou de Crăciun – primul lor copil. Cei doi nu au anunţat încă oficial acest lucru, însă presa internaţională afirmă că actriţa în vârstă de 27 de ani a născut cu puţin timp înainte de revelion.
      Ryan Reynolds este protagonistul filmului The Captive, un thriller psihologic despre răpirea unui copil, trăirile şi acţiunile complexe ale celor implicaţi.
      Ryan Reynolds şi Ben Kingsley devin subiectul unui experiment periculos şi luptă pentru a-şi păstra identitatea în acţiunea „Self/less: Transfer de viaţă” care are premiera pe marile ecrane din 7 august.
      După ce a demonstrat lumii întregi că poate interpreta orice partitură, Ryan Reynolds cunoaşte nemurirea prin intermediul rolului său din filmul Self/Less: Transfer de viaţă, care va avea premiera în cinematografele din România pe 7 august,.
      În lumea întunecată din “Batman Vs Superman: Dawn of Justice” există totuşi o rază de speranţa atunci când eroii noştrii se reunesc spre finalul filmului. Dar cum ar fi arătat această lume dacă eroii nu ar fi existat?
      Ryan Reynolds a câştigat premiul MTV pentru cel mai bun actor de comedie cu rolul din “Deadpool”
      Cu o distribuţie impresionantă, care îi aduce împreună pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones şi Gal Gadot, filmul ,,Criminal” duce suspansul la cote maxime.
      Era inevitabil. Trebuia să se întâmple. Privind din perspectiva fanilor dar şi a marketingului, Hugh Jackman cu al său Wolverine nu putea să lipsească din noul “X-Men: Apocalypse”.

      9 mai 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Reynolds poate a părut multora un dur care nu se teme de nimic în “Wolverine”, însă în viața reală, actorul nu e așa cum pare pe ecran. Ryan Reynolds se teme de zbor

      11 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Din fericire, primul film Deadpool a fost grozav și a funcționat foarte bine pentru Fox, și asta înseamnă că vom obține un sequel anul viitor sub forma Deadpool 2.

      14 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Deadpool 2 este un film super-erou american, bazat pe personajul Marvel Comics, Deadpool, distribuit de 20th Century Fox. Se intenționează să fie cea de-a douăsprezecea tranșă din seria de filme X-Men și o continuare a filmului Deadpool din 2016.

      8 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Ryan Reynolds, starul din "Deadpool 2", ne-a dezvăluit o imagine de la filmări și cu ocazia aceasta a lansat-o pe Domino.
      A sosit timpul, oameni buni să-l cunoaștem pe Cable interpretat de Josh Brolin în Deadpool 2. Starul Ryan Reynolds a dezvăluit imagini destul de interesante cu acesta.

      10 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Josh Brolin a făcut ravagii pe internet cu cele două fotografii în care este prezentat ca fiind Cabel, personajul ce îl interpretează în Deadpool 2. Lăsând la o parte aspectul lui dur, acesta se pare că are și o parte mai sensibilă.

      1 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Nu doar că e vineri și începe weekend-ul, dar e și zi de premieră, în cinema. 4 filme se lansează, astăzi, în cinematografele din România.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 39