Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tom Hardy

      Actorul american Shia LaBeouf a declarat într-un interviu recent că s-a bătut din cauza unei glume proaste cu britanicul Tom Hardy, colegul său din distribuţia pentru "The Wettest County In The World"...
      In poster este prezentat personajul Bane, interpretat de Tom Hardy, confidential si personal.
      Probabil va fi dezamăgitor pentru fanii lui Batman, să afle că Tom Hardy nu ştia cine este Bane înainte să interpreteze acest personaj în „ The Dark Knight Rises”.
      După promovarea constantă a noului lor film, starurile din „The Dark Knight Rises” s-au distrat miercuri noapte (18 iulie), la petrecerea organizată la The Freemasons Hall din Londra.
      Prinţul Harry arăta ca un super-erou elegant pe covorul roşu, la premiera londoneză a noului film al lui Christopher Nolan, „The Dark Knight Rises”.
      Noi fotografii de pe platoul de filmare al lui Mad Max: Fury Road au apărut online datorită unor imagini scurse pe internet. Filmările pentru relansarea filmului, care au demarat pe 9 iulie sunt în curs de derulare în Africa
      Guy Pearce a mărturisit că a fost foarte impresionat de abilităţile colegului său din „Lawless”, Tom Hardy.

      10 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      În munţii din Franklin County, Virginia, fraţii Bondurant sunt nişte personaje notorii. Cel mai mare dintre aceştia, Howard (Jason Clarke), a reuşit să supravieţuiască Primului Război Mondial.
      Săptămana trecută scriam despre lansarea pe DVD a “Cavalerului negru: Legenda renaşte” şi despre zvonurile care circulau pe internet legate de posibilitatea includerii pe aceste suporturi a unor scene inedite.
      Producătorii de la Warner Bros. au lansat recent un nou trailer cu ocazia lansării în varianta Blu-ray a “Cavalerului negru: Legenda renaşte”, care este similar cu cel oficial, excepţie făcând partea de final.
      Potrivit Deadline, actorul din „Lawless”, Tom Hardy se află în negocieri pentru rolul alpinistului George Mallory într-un film despre expediţiile acestuia pe Muntele Everest, în timpul anilor 1920.

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Chiar dacă filmul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” a fost lansat în cinematografe şi urmează să apară atât pe DVD cât şi pe Blu-ray, asta nu înseamnă că nu veţi mai vedea afişe inedite ale acestuia.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Trebuie să depui multă muncă şi resurse pentru a-l învinge pe Batman. Chiar dacă scenariul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” nu a fost spectacolos, secvenţele de luptă au fost la înălţime.

      28 noiembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Câştigătorul unui Premiu Oscar, Christian Bale revine pentru ultima dată în rolul legendarului Batman în filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, finalul epic cu o miză imensă, distribuit de Pro Video.
      Revista Men’s Health a publicat clasamentul celor mai în formă 50 de bărbaţi de la Hollywood. Pe primul loc s-a clasat starul Jason Statham.
      Era timpul pentru o continuare a seriei din anii ’80 care l-a transformat pe Mel Gibson într-un star mondial, nu-i aşa?

      22 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Tom Hardy, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood s-a căsătorit în secret în Franţa, în urmă cu 2 luni. Norocoasa este actriţa Charlotte Riley.
      Astăzi, 4 februarie 2015, Odeon lansează în format Blu-ray şi DVD, The Drop un film ce îi are în rolurile principale pe Tom Hardy şi Noomi Rapace.
      Noul film din franciza „Mad Max” va fi prezentat, în selecţia oficială a Festivalului de la Cannes, în afara competiţiei, pe 14 mai, cu o zi înainte de lansarea în cinematografe.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 56