Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mark Wahlberg

      Actorii americani Leonardo DiCaprio şi Johnny Depp, care obişnuiesc să alterneze rolurile din blockbuster-uri cu cele din filme independente, se află în fruntea listei celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood.
      Trei afişe noi au apărut astăzi onlne pentru filmul lui Michael Bay, „Pain and Gain” şi cel al lui Richard LaGravenese, „Beautiful Creatures”.
      Mark Wahlberg va ocupa din nou scaunul de producător, pentru un nou proiect realizat de Universal. Potrivit THR, Wahlberg va produce un film despre pirateria pe internet.
      Frumoasa actriţă a declarat că i-ar plăcea să lucreze într-un film bollywoodian.
      Actorul a declarat că fanii starului muzicii pop sunt încântaţi de ideea că cei doi vor face echipă pentru o nouă producţie.
      Mark Wahlberg a mărturisit că i-a făcut plăcere să joace alături de Russell Crowe în „Broken City”.

      31 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Mult aşteptatul film „Broken City” nu a fost tocmai aşa cum ne imaginam. Regizorul Allen Hughes şi scriitorul Brian Tucker s-au străduit poate prea mult, să ne arate viaţa din New York, de la mijlocul anilor 1970.
      Aflat în Las Vegas pentru a-şi promova noul proiect, Michael Bay a divulgat noi informaţii despre al 4-lea film din seria Transformers. Printre alte lucruri, acesta a confirmat participarea lui Stanley Tucci în Transformers 4.
      Paramount Pictures a lansat un nou poster pentru filmul exploziv regizat de Michael Bay, „Transformers: Age of Extinction”.

      15 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Paramount a lansat un nou trailer pentru cea de-a patra parte a SF-ului regizat de Michael Bay, ce îl are în rolul principal pe Mark Wahlberg.
      Regizorul Michael Bay și producătorul Steven Spielberg vin cu “cel mai bun Transformers de până acum”! Omenirea se confruntă cu o nouă amenițare înfricoșătoare pe cale să o distrugă.

      1 februarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Fanii ursuleţului Ted se pot bucura de primul trailer pentru partea a doua a comediei care a cucerit America.
      Dacă îţi place acţiunea, nu rata povestea captivantă a lui Jim (Mark Wahlberg), un profesor de englezădependent de jocurile de noroc.
      Recent, Paramount şi Gary Sanchez Productions au anunţat proiectul “Daddy’s Home 2” şi deja este confirmată reîntoarcerea actorilor principali Will Ferrell şi Mark Whalberg.
      "Tata în război cu... tata" e povestea strădaniilor disperate ale lui Brad (Will Ferrell) să intre în grațiile celor doi copii vitregi ai săi.
      "All the Money in the World", cu actorul Kevin Spacey în rol principal, se lansează în decembrie.
      Kevin Spacey mai pierde un rol principal, în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală. După ce a fost scos din distribuţia serialului "House of Cards", acum a fost înlăturat şi din echipa filmului "All the Money in the World"
      Producătorii filmului “All the Money in the World” trebuie să scoată mulți bani din buzunar pentru a-l înlocui pe Kevin Spacey. Decizia a fost luată în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală, care îl vizează pe protagonistul din “House of Cards”.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 32