Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jim Carrey

      24 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Imediat ce actorul Jim Carrey a fost confirmat într-un rol cheie al filmului “Kick Ass 2: Balls to the Wall”, aşteptam cu nerăbdare să vedem primele imagini de pe platourile de filmare, în care simpaticul actor apare costumat în Colonelul Stars.
      Regizorul în vârstă de 40 de ani, a declarat pentru revista Elle că prima sa întâlnire cu Mann a avut loc în timpul audiţiilor pentru filmul lui Jim Carey, „The Cable Guy”, produs de Apatow.
      „Dumb and Dumbler To”, cu Jim Carrey şi Jeff Daniels, a fost cel mai urmărit film în acest weekend în SUA, obţinând încasări de 38 de milioane de dolari.
      Actorii Jim Carrey şi Jeff Daniels reiau celebrele roluri care au revoluţionat industria filmelor de comedie în urmă cu 20 de ani şi aduc pe marile ecrane partea a doua a unei aventuri senzaţional de hilare: „Mai tăntălău, mai gogoman”.
      De la regizorii Bobby şi Peter Farrelly, realizatorii legendarei comedii Tăntălăul şi Gogomanul, vine din 12 decembrie pe marile ecrane MAI TĂNTĂLĂU, MAI GOGOMAN.
      Jim Carrey are propriul lui show în noul serial „Kidding/Glumeam!”, lansat de Showtime. Primul episod a apărut deja, iar noua producţie poate fi urmărită pe HBO Go.
      Îți recomandăm unul dintre cele mai memorabile filme romantice din ultima decadă, o poveste fabuloasă și întortocheată de dragoste imaginată de mintea strălucită a scenaristului Charlie Kaufman.

      20 decembrie 2018

      Autor: Alexandra Malachi
      Numai azi nu e vineri, dar nici 2018 nu e 2000. Concluziile pertinente aproape de finalul săptămânii vin odată cu recomandarea comică de azi.

      17 ianuarie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Pentru că tot e ziua lor de naştere azi, propunem să îi sărbătorim pe Jim Carrey şi pe Zooey Deschanel cu un film în care avem ocazia să îi vedem pe amândoi şi să le urmărim chimia actoricească.
      Le spunem “La mulţi ani!” actorilor născuţi în aceeaşi zi, dar în decade diferite, Jim Carrey şi Zooey Deschanel - care au şi jucat împreună în Yes Man/ Un cuvânt poate schimba totul - şi veteranei Betty White.

      20 martie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Ştim că e miercuri şi asta înseamnă că mai e jumătate de săptămână tristă de muncă, dar nu uita că alţii se confruntă cu situaţii mult mai nefericite.
      Stirile 1-11
      1
      din 11