Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Marian Ralea

      28 februarie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Scenograful Dragoş Buhagiar şi actorii Victor Rebengiuc şi Marian Râlea se numără printre artiştii nominalizaţi la premiile Uniunii Teatrale din România (UNITER) din 2012, informează un comunicat al instituţiei remis MEDIAFAX.
      Din 23 august, Luminiţa Gheorghiu este…o babă comunistă în cel mai nou film semnat Stere Gulea.

      5 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cea de-a cincea ediţie a evenimentului de mare succes, Noaptea Albă a Filmului Românesc, revine în prim-plan în noaptea de vineri, 19 septembrie 2014, în Bucureşti şi Cluj-Napoca.
      Era începutul verii lui 2013 când s-a strigat pentru prima oară “MOTOR!” la pelicula Cuscrii. Totul era organizat pentru un proiect frumos care promitea să aducă bună dispoziţie şi chef de muncă în fiecare dintre cele trei săptămâni de filmare.
      Reputata actriţă Luminiţa Gheorghiu revine pe marile ecrane, pentru prima dată într-un rol de comedie, din 24 octombrie, în “Cuscrii”, un film regizat de Radu Potcoavă.
      În timp ce în viața personală Ioana Blaj se pregătește să devină mămică, în “Cuscrii” se pregătește de nuntă!
      Îndrăgitul actor Mircea Diaconu revine pe marile ecrane în “Cuscrii”, cea mai nouă comedie românească, de pe 24 octombrie în cinematografele din toată țara.
      Marian Râlea revine pe marile ecrane în “Cuscrii”, cea mai nouă comedie românească, de pe 24 octombrie în cinematografele din toată țara.

      24 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cea mai așteptată comedie a toamnei a avut premiera de gală aseară, la CinemaPRO. Alături de regizorul filmului, Radu Potcoavă, pe covorul roșu au pășit actorii Ioana Blaj, Paul Ipate, Luminița Gheorghiu, Marian Râlea.

      4 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      După 30 de ani de la apariția filmului „Moromeţii”, vom avea parte de o continuare, iar filmările încep chiar în septembrie.

      26 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Stela Popescu a fost înmormântată astăzi.
      Cel mai așteptat film românesc al anului, dar și al ultimelor trei decade, „Moromeţii 2”, de Stere Gulea, are parte de un turneu de promovare cu avanpremiere în peste 50 de orașe din țară.
      Stirile 1-12
      1
      din 12