Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Marion Cotillard

      2 februarie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Matt Damon, Gwyneth Paltrow si Jude Law lupta impotriva unui virus letal care ameninta intreaga omenire in action thriller-ul Contagion: Pericol nevazut, disponibil in format BLU-RAY si DVD in toate magazinele
      Marion Cotillard s-a prezentat la muncă ieri (4 mai), însoţită de fiul său, de numai 11 luni, Marcel. Actriţa a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre locaţia unde se filmează noul ei film, „Blood Ties”.

      28 iunie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Unele dintre vedetele de la Hollywood sunt văzute adesea, purtând genţi mai scumpe decât căştigă unii oameni într-o lună.
      Dat fiind faptul că noul ei film „The Dark Knight Rises” va fi lansat pe 20 iulie, Marion Cotillard se face remarcată printr-o apariţie pe coperta revistei „Marie Claire” din Marea Britanie.
      Cu doar câteva zile înainte de lansarea celui mai aşteptat film al verii, actorii din „The Dark Knight Rises”, au petrecut aseară la premiera acestuia, în New York.
      După promovarea constantă a noului lor film, starurile din „The Dark Knight Rises” s-au distrat miercuri noapte (18 iulie), la petrecerea organizată la The Freemasons Hall din Londra.
      Potrivit Deadline, filmul regizorului Jacques Audiard, „Rust and Bone” a obţinut premiul cel mare la cea de-a 56-a ediţie a Festivalului de Film BFI din Londra.
      Potrivit Daily Mail, actorul belgian se află în utima etapă de negocieri pentru rolul principal.
      Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes va debuta miercuri seară, cu biografia contestată "Grace de Monaco".
      O satiră acidă a Hollywood-ului, Maps to the Stars, al cincilea film cu care David Cronenberg a concurat pentru Palme d’Or, are o distribuție de invidiat: Julianne Moore, Mia Wasikowska, John Cusack, Robert Pattinson.
      Deux jours, une nuit / Două zile, o noapte, în regia fraţilor Dardenne, cu Marillon Cotillard (La Vie en Rose, Inception, The Dark Knight Rises), câştigătoarea Oscar-ului din 2008, va avea premiera vineri, 21 noiembrie.
      Născută pe 30 septembrie 1975, Marion Cotillard este fiica lui Jean-Claude Cotillard, actor, scenarist şi regizor şi a actriţei Niseema Theillaud. A crescut în Orleans, France şi şi-a făcut debutul într-una din piesele tatălui ei.
      Deux jours, une nuit / Două zile, o noapte (regia: fraţii Dardenne), cu Marillon Cotillard (La Vie en Rose, Inception, The Dark Knight Rises) în rolul principal este, într-un fel, tot un film despre alegeri.
      În zilele noastre, nu este ceva neobişnuit să vezi actriţe celebre de la Hollywood dezbrăcate în filme, însă unele dintre acestea vor să arate totul!

      24 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      De la producătorii filmului premiat cu Oscar, The King’s Speech*, regizat de celebrul Justin Kurzel (Snowtown, Assassin’s Creed), Macbeth este o poveste incredibilă care îţi va tăia răsuflarea.
      Festivalul a fost marcat, ieri, de un marș pentru egalitatea de gen, la care au participat 82 de femei din industria cinematografică.
      Actriţa şi fotomodelul Ruby Rose, din "Orange Is The New Black", a fost desemnată drept "cea mai periculoasă" celebritate în căutările online.
      Stirile 1-19
      1
      din 19