Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Naomi Watts

      Actrita nominalizata la Oscar, care are o bogata cariera cinematografica, cu aparitii in “Mullholland Drive”, “The Ring” si "J. Edgar", si-a asigurat mult-ravnitul rol din filmul regizorului german, Oliver Hirschbiegel (Downfall).
      Actorul va apărea alături de Robert Pattinson şi Naomi Watts într-un film biografic despre viaţa lui Gertrude Bell.

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      „Movie 43” este o comedie bizară şi haotică, ale cărei ingrediente principale sunt: baschetul, poveştile de dragoste, magia şi o super distribuţie.

      8 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      După ce a creat valuri printre cinefili cu rolul Prinţesei Diana, frumoasa blondină a început munca la un alt proiect, alături de Ben Stiller.
      Cea de-a 71-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, s-a deschis cu premiera producţiei „The Birdman”, din distribuţia căreia fac parte Emma Stone, Naomi Watts, Edward Norton, Zach Galifianakis şi Michael Keaton.
      S-a lansat primul trailer pentru Insurgent, filmul aşteptat de milioane de fani din întreaga lume. A doua parte a seriei, reia povestea din punctul în care s-a încheiat Divergent.
      De la Summit Entertainment vine pe marile ecrane Insurgent, parte a seriei Divergent. O producţie Red Wagon Entertainment şi Mandeville Films, în regia lui Robert Schwentke, Insurgent se lansează în România pe 20 martie, în IMAX 3D.
      Parte a seriei Divergent, Insurgent s-a lansat în cinematografele din România vineri, 20 martie. În primul weekend filmul a numărat 48.571 de spectatori și a încasat 1.005.600 de lei.

      14 mai 2015

      Autor: Oana Mosor
      În luna mai, Cannes devine locul unde se întâlnesc cele mai mari staruri de film din lume.
      Disponibil din 11 martie în premieră mondială pe marile ecrane din România, filmul ,,Allegiant” din seria ,,Divergent” va putea fi vizionat la noi în ţară cu o săptămână înainte de lansarea sa în Statele Unite ale Americii.

      5 mai 2016

      Autor: Aura Iancu
      Înainte de rolul din “Star Wars: Episode IX” în regia lui Colin Trevorrow, Daisy Ridley va apărea în filmul “Ophelia”, care reimaginează clasica piesă de teatru “Hamlet” a lui William Shakespeare.

      23 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Naomi Watts va juca în thriller-ul "The Wolf Hour."

      6 aprilie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre Ken Jeong și Mathilde Ollivier, dar nu numai.
      Spre deosebire de Jon Snow, noi știm ceva… despre prequel-ul “Game of Thrones”! HBO a ales-o pe Naomi Watts să joace rolul unui "personaj monden carismatic care ascunde un secret întunecat" în noul proiect.
      Actriţa Naomi Watts va juca unul dintre rolurile principale în prequel-ul „Game of Thrones”.
      Filmările pentru episodul pilot din prequel-ul “Game of Thrones” tocmai au început, în Irlanda de Nord.
      Ce se întâmplă în prequel-ul Game of Thrones intitulat momentan The Long Night? Aflăm mai multe despre familia Stark.
      Stirile 1-20
      1
      din 20