Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Bradley Cooper

      Calendarul lansărilor Warner Bros. pentru vara anului 2013 a început să prindă contur.
      Eva Mendez a declarat că nu s-a mai simţit niciodată aşa bine într-un film, cum s-a întâmplat atunci când a colaborat cu Ryan Gosling.

      10 august 2012

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Variety, actriţa îşi va relua rolul din primul film, în care a interpretat personajul Jade, o striperiţă din Las Vegas care se căsătoreşte cu Stu (Ed Helms).
      S-au auzit o mulţime de zvonuri legate de scenariul pentru “Marea mahmureală”, iar cele mai multe îl au ca protagonist pe Alan, personaj interpretat de Zach Galifianakis, care este lăsat de către amicii săi într-un spital de boli mintale.
      Începând munca la cel de-al treilea film al francizei de succes, Bradley Cooper şi-a făcut apariţia ieri (12 septembrie), pe platourile de filmare din Los Angeles.
      Procesul de producţie al filmului “Marea mahmureala 3” a fost demarat şi deja au apărut online câteva fotografii de pe platoul de filmare, în care apar Bradley Cooper, Ed Helms şi Zach Galifianakis.
      Înainte de lansare, unii speculau că “Domnişoare de onoare / Bridesmaids” ar fi varianta feminină a filmului “Marea mahmureală / The Hangover” şi au privit comedia cu multă suspiciune.
      David O. Russell, regizorul peliculelor “The Fighter” şi “Silver Linings Playbook”, cea din urmă fiind considerată ca una din favoritele premiilor Academiei Americane de Film, este foarte ocupat cu noul său proiect cinematografic.
      Potrivit The Hollywood Reporter, regizorul David O Russell a lăudat-o pe actriţă la o prezentare a comediei/dramei „Silver Linings Playbook”.
      Pelicula adaptată de regizorul Tom Hooper după legendara piesă de teatru, a obţinut în total 10 nominalizări, inclusiv pentru „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”.
      Drama lui David O Russell a luat acasă în total cinci premii: „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cea mai bună editare” şi „cel mai bun actor/cea mai bună actriţă”.

      14 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Jennifer Lawrence şi-a arătat entuziasmul la cea de-a 70-a ediţie a Golden Globes.
      Warner Bros. a obţinut drepturile de metraj pentru „Dark Invasion”, un thriller care îl va avea în centrul acţiunii pe Bradley Cooper (Silver Linings Playbook).

      20 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cântăreaţa de muzică country Taylor Swift, a pus ochii pe un tânăr chipeş de la Hollywood. Însă acesta nici nu a vrut să audă.

      23 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Starul Bradley Cooper a declarat că i-ar face plăcere să-l portretizeze pe ciclistul Lance Armstrong într-un film despre viaţa acestuia.
      După ce a fost nominalizat la Oscar pentru „cel mai bun actor”, Bradley Cooper a obţinut deja un nou rol principal, în „The Man from Primrose Lane”.
      Starul de la Hollywood a apărut alături de regizorul David O Russell şi Bradley Cooper, la emisiunea lui Katie Couric.

      2 martie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Deadline, Bradley Cooper va regiza şi va juca în remake-ul filmului Kokowääh.
      După cum a anunţat Deadline, starul din Hangover s-a alăturat distribuţiei filmului regizat de Gavin O’Connor, Jane Got a Gun. Cooper e preluat rolul lui Jude Law, acesta din urmă renunţând la proiect.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 54