Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Steve Carell

      Glenn Ficarra si John Requa au ales sa faca anul acesta o comedie romantica care sa iasa din tiparele obisnuite. Cu o distributie de exceptie, care ii include pe Steve Carell si Ryan Gosling, “Crazy, Stupid, Love” a avut rezultatele asteptate.

      21 septembrie 2011

      Autor: Oksana Radu
      Cu o distributie de exceptie si un scenariu original, comedia A naibii dragoste a avut succesul scontat la publicul din Romania devenind liderul clasamentului filmelor prezente in cinematografele romanesti in saptamana 12 – 18 septembrie.

      1 octombrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Steve Carell a semnat un contract, conform caruia va aparea in cel mai recent proiect al lui Bennett Miller, "Foxcatcher".

      12 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Kay (Meryl Streep) şi Arnold (Tommy Lee Jones) sunt un cuplu care întampină dificultăţi în căsnicie şi care apelează la un terapeut faimos, Dr. Feld (Steve Carell), pentru a le rezolva aceste probleme.

      2 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Terapie de cuplu spune povestea unui mariaj care şi-a pierdut acea "scânteie aparte". "Kay vrea să revigoreze relaţia sa cu Arnold", spune Meryl Streep, care joacă în această comedie, alături de Tommy Lee Jones şi de Steve Carell.

      10 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Animația a fost mult timp privită ca o chestie pentru copii, dar, odată ce s-a demonstrat că vârsta nu contează, este mai mult decât capabilă să ne lumineze cu imagini strălucitoare și să ne facă să simțim o gamă largă de emoții.

      13 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Să fii actor nu implică doar schimbări mentale, ci și fizice. Iar Christian Bale este unul dintre actorii care înțelege asta foarte bine.
      Se lucrează la un film despre Dick Cheney. Încă nu are titlu, dar are actori de zile mari!
      Pentru prima oară de la comedia „The Office”, actorul Steve Carell va putea fi văzut, din nou, într-un serial.
      Salariile celor mai bine plătiți actori de televiziune au fost dezvăluite, iar Jennifer Aniston, Javier Bardem și Reese Witherspoon conduc clasamentul.
      După ce au colaborat cu succes pentru serialul de comedie The Office, Steve Carell şi Greg Daniels vor face echipă din nou pentru un proiect care se anunţă a fi cel puţin interesant.

      7 martie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Dacă vrei să te relaxezi şi ai chef de o porţie sănătoasă de râs, avem propunerea perfectă pentru această seară.
      Stirile 1-12
      1
      din 12