Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jennifer Garner

      Se pare că rolurile au început să se inverseze în casa celebrului actor.
      Odeon a lansat în format DVD şi Blu-ray, filmul Bărbaţi, Femei şi copii, o comedie ce îi are în rolurile principale pe Adam Sandler şi Jennifer Garner.
      La doar o zi după ce au împlinit 10 ani de căsătorie, Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat că divorţează. Cei doi au tot avut probleme în căsnicie, ba chiar făceau terapie de cuplu de ani de zile, însă au încercat să-şi salveze mariajul.
      După 10 ani în care au părut cuplul perfect, Ben Affleck (42 de ani) şi Jennifer Garner (43 de ani) au hotărât să pună capăt mariajului.
      În timpul premierei din New York a filmului “Batman V Superman: Dawn of Justice”, Ben Affleck a declarat pt E!News cine este adevăratul super erou.
      După 24 de ani de carieră, Jennifer Garner a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Actriţa în vârstă de 46 de ani, cunoscută din „Juno” şi „Dallas Buyers Club”, a avut roluri în peste 30 de filme.

      24 august 2018

      Autor: Alexandra Malachi
      Actorul Ben Affleck nu are o perioadă tocmai bună. A ajuns, din nou, la dezalcoolizare, iar cea care l-a dus la clinica de reabilitare a fost chiar Jennifer Garner, fosta lui soție.
      Noul thriller de acţiune „Peppermint: Gustul Răzbunării”, cu Jennifer Garner în rol principal, va avea premiera în 21 septembrie în cinematografele româneşti.

      5 octombrie 2018

      Autor: Alexandra Malachi
      Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare după ce s-a internat de bună voie pentru tratament în august.
      Johnny Depp, Will Ferrell, John Travolta, Melissa McCarthy, Bruce Willis şi Jennifer Garner sunt doar câţiva dintre actorii mai puţin norocoşi care au fost nominalizaţi, anul acesta, la Zmeura de Aur.
      Actriţă, antreprenoare şi activistă pentru drepturile copiilor, Jennifer Garner primieşte titlul de cea mai frumoasă femeie a anului 2019 de la revista People
      Stirile 1-14
      1
      din 14