Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Salma Hayek

      10 ianuarie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Primele staruri dintr-o lista lunga de prezentatori ai galei premiilor Oscar au fost anuntate. Aceste sunt: Nicole Kidman, Freida Pinto, Salma Hayek, Melissa McCarthy, Clive Owen, Antonio Banderas si Jake Gyllenhaal.
      Odată cu lansarea pe DVD şi Blu-ray a filmului Motanul Încălţat, Odeon Home Entertaiment şi Editura IBU te invită la concurs.
      Interpretând pentru prima dată un personaj animat, actorul Hugh Grant ne face cunoştinţă cu cei mai nepricepuţi corsari, navigând spre celebritate în călătoria haotică şi amuzantă din Piraţii!
      Durul Liam Neeson se menţine ferm pe poziţie, ocupând pentru a doua oară consecutiv primul loc în Box Office-ul nord-american, învingând producţiile lansate recent, precum: “Argo”, “Sinister”, “Here Comes the Boom” şi “'Seven Psychopaths”.
      Actriţa în vârstă de 47 de ani a atras din nou privirile tuturor, la BAFTA Britannia Awards. Frumoasa brunetă a ales pentru acest eveniment o rochie lungă, de culoare gri, mulată pe corp, ce îi contura foarte bine formele apetisante.
      Salma Hayek s-a născut pe 2 septembrie 1966 în Veracruz, Mexic. A fost crescută într-o familie de oameni religioşi, care la vârsta de 12 ani au trimis-o la Louisiana, pentru a-şi continua studiile.
      În zilele noastre, nu este ceva neobişnuit să vezi actriţe celebre de la Hollywood dezbrăcate în filme, însă unele dintre acestea vor să arate totul!
      “Crown Vic” este un thriller poliţist pentru care Joel Souze semnează scenariul şi regia iar în rolurile principale îi regăsim pe Alec Baldwin şi Scott Eastwood.
      ,,Hitman’s Bodyguard: Care pe care” a dat lovitura în box office-ul românesc de weekend.
      Ea este una dintre cele 82 de femei care au participat la manifestație.

      26 mai 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      El a plătit o cauțiune de un milion de dolari, pentru a ieși din închisoare.
      Salma Hayek a postat pe Instagram câteva poze din vacanță, uimind fanii cu silueta incredibilă pe care a afișat-o.
      Actorii Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson şi Salma Hayek fac din nou echipă împreună. S-a lansat anunţul oficial care confirmă continuarea filmului "Hitman’s Bodyguard".
      Salma Hayek vrea să împărtășească secretul frumuseții și tinereții veșnice cu toată lumea.
      În primul episod, „One Planet”, va fi prezentată jungla braziliană până în arhipelagul norvegian Svalbard, descoperind legătura dintre habitatele fragile şi importanţa lor pentru ca viaţa să înflorească pe planetă.
      Angelina Jolie și-a făcut apariția la Comic Con, în weekend, pentru a promova noul său film, “The Eternals”, realizat de Studiourile Marvel.
      Stirile 1-17
      1
      din 17