Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Michael Caine

      16 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Michael Caine a declarat recent că actoria i-a adus cea mai mare bucurie a vieţii sale.
      Într-un interviu cu The Huffington Post, actorul a discutat despre şansa pe care o are filmul regizat de Christopher Nolan la Premiile Oscar din 2013.
      Isla Fisher, Mark Ruffalo, Michael Caine, Morgan Freeman, Woody Harrelson şi Mélanie Laurent, au păşit pe covorul roşu la New York, pentru a-şi promova noul film.
      Invitat la o emisiune televizată pentru a-şi promova noul film, Now You See Me, actorul Morgan Freeman a aţipit. Probabil starul în vârstă de 75 de ani se trezise un pic prea devreme.
      ichael Caine a mărturisit publicaţiei Parade, că este un mare fan al actriţei Jennifer Lawrence. Ba mai mult, a şi votat ca ea să câştige Oscarul pentru performanţa din Silver Linings Playbook.
      Paramount Pictures a lansat un nou trailer pentru SF-ul Interstellar, chiar de ziua de naştere a regizorului Christopher Nolan (30 iulie).

      24 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vin Diesel a postat primele imagini de la filmările noului său proiect, The Last Witch Hunter, însă toată lumea a fost şocată.
      S-a lansat primul trailer pentru „The Last Witch Hunter”, în care Vin Diesel porneşte la vânătoare de vrăjitoare, încercând să împiedice o revoltă a acestora în New York-ul zilelor noastre.
      Începând de astăzi, două filme drăguţe sunt disponibile atât pe DVD, cât şi pe Blu-ray. Este vorba despre producţiile Kingsman – The Secret Service şi Spongebob Movie: Sponge out of Water. Mai multe detalii găsiţi mai jos!
      “Now You See Me 2” va ajunge în cinematografe abia în iunie 2016, însă Lionsgate deja pregătesc partea a treia a celebrei francize.
      În 2013, „Now You See Me – Jaful perfect” a fascinat lumea întreagă cu escapadele uimitoare ale celor patru călăreţi, un grup extrem de talentat de iluzionişti profesionişti.
      Imprevizibilul spectacol de magie susţinut în mulţime, trucurile de iluzionism antrenante şi o misiune peste ocean a celor patru călăreţi au reuşit să hipnotizeze publicul.

      14 martie 2019

      Autor: Alexandra Malachi
      Îi urăm un mare "La mulţi ani!", azi, veteranului actor britanic, Sir Michael Caine, laureat cu două premii Oscar!
      Actorul Sir Michael Caine, una dintre legendele cinematografiei anglo-saxone, a publicat o nouă carte de memorii: "Blowing the Bloody Doors Off and Other Lessons in Life".
      Stirile 1-14
      1
      din 14