Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jeremy Irons

      De când „Harry Potter And The Sorceror’s Stone” a ajuns pe rafturille librariilor în 1997 (acum 15 ani!), tipărirea cărţilor destinate tinerilor a devenit o afacere prosperă pentru editori.
      La aproximativ două luni de la prezentarea primului trailer pentru ”Cronicile Casterilor: A 16-a Luna” (Beautiful Creatures), producătorii au lansat un nou clip.
      Trei afişe noi au apărut astăzi onlne pentru filmul lui Michael Bay, „Pain and Gain” şi cel al lui Richard LaGravenese, „Beautiful Creatures”.

      30 ianuarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că fiecare film pentru adulţi conţine o scenă în care unul dintre personaje le dă o lecţie celorlalţi.
      De Ziua Indrăgostiților, cele mai frumoase cântece de iubire sunt interpretate live de mesagerii dragostei, trupa LaLa Band, în singurul concert susținut de artiști în acesta primăvară în București, doar la CinemaPRO.

      26 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      După câteva luni de speculaţii, studiourile Warner Bros. au anunţat cum se va numi sequel-ul filmului Man of Steel. Pregătiţi-vă pentru Batman V Superman: Dawn of Justice!
      A fost făcută publică prima fotografie din noul „Batman v Superman: Dawn of Justice care se va lansa în 2016. Fanii pot vedea în sfârşit cum arată Henry Cavill în rolul lui clark Kent.
      Fotografiile au fost preluate de pe conturile de Instagram ale unor martori prezenţi pe platourile de filmare din Detroit, Statele Unite, unde se desfăşoară zilele acestea acţiunea.
      Mai sunt doar trei luni până la lansarea super aventurii “Batman vs. Superman: "Zorii dreptăţii- 2016 (Batman vs. Superman: Dawn of Justice)"
      Campania de promovare pentru „Batman vs Superman: Dawn of Justice”, celor de la Warner Bros, a lăsat destul de multe la vedere şi numai subtilă nu a fost.
      Pentru al doilea weekend consecutiv ,,Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” îşi menţine poziţia de lider în box office-ul românesc, fiind vizionat de 38.857 spectatori şi generând încasări în valoare de 864.313,89 lei.
      La trei săptămâni de la premiera sa cinematografică, ,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” conduce în continuare box office-ul românesc.
      Paramount și-a stabilit o parte din calendarul pe următorii ani. Vrea să lanseze 3 filme în perioada 2020-2021.
      Stirile 1-15
      1
      din 15