Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tommy Lee Jones

      Cu încasări de 70 de milioane de dolari, blockbuster-ul care îi are ca protagonişti pe Will Smith şi Tommy Lee Jones, a reuşit să câştige lupta pentru primul loc în box office.
      Potrivit Variety, Luc Besson lucrează la o versiune ecranizată, în limba engleză, a celebrei cărţi din anul 1967, scrisă de Pierre Christin şi ilustrată de Jean-Claude Mézières.

      12 septembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Kay (Meryl Streep) şi Arnold (Tommy Lee Jones) sunt un cuplu care întampină dificultăţi în căsnicie şi care apelează la un terapeut faimos, Dr. Feld (Steve Carell), pentru a le rezolva aceste probleme.
      La puţin timp după prezentartea afişului pentru filmul “Lincoln”, care ni-l înfăţişa pe Daniel Day-Lewis într-o ipostază simplă, gravă, expresivă, îmbrăcat în hainele preşedintelui, producătorii au lansat online şi un trailer incitant.

      25 septembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Actorii Will Smith și Tommy Lee Jones refac binecunoscuta echipă într-o nouă luptă împotrivă extratereștrilor care amenință planeta în Bărbați în Negru 3.
      Am anunţat anterior că Tommy Lee Jones va scrie, regiza, produce şi va juca în „The Homesman”; acum, se pare că Meryl Streep şi Hilary Swank vor face parte, de asemenea, din acest proiect.

      2 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Terapie de cuplu spune povestea unui mariaj care şi-a pierdut acea "scânteie aparte". "Kay vrea să revigoreze relaţia sa cu Arnold", spune Meryl Streep, care joacă în această comedie, alături de Tommy Lee Jones şi de Steve Carell.

      5 octombrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Dacă aţi urmărit aseară confruntarea publică dintre Obama şi Romney – un adevărat spectacol de vorbe goale – cu siguranţă aţi fi dorit să aveţi in faţă un lider cu o personalitate puternică, graţie forţei sale morale.

      11 octombrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Tommy Lee Jones este FAVORITUL MGM din luna noiembrie. Urmăreşte-l pe actorul nostru favorit din această lună în fiecare marţi seara, în câte un film, printre care Pachetul şi Închisoarea din Jackson County.
      În lumea întunecată din “Batman Vs Superman: Dawn of Justice” există totuşi o rază de speranţa atunci când eroii noştrii se reunesc spre finalul filmului. Dar cum ar fi arătat această lume dacă eroii nu ar fi existat?
      Cu o distribuţie impresionantă, care îi aduce împreună pe Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones şi Gal Gadot, filmul ,,Criminal” duce suspansul la cote maxime.
      Despărțirea de Angelia Jolie nu pare să îi fi afectat cariera lui Brad Pitt. Actorul lucrează la un nou film, Ad Astra, care va fi lansat în 2019.

      2 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      El s-a aflat la cârma filmului “The Fate of the Furious.”
      Robert De Niro, Tommy Lee Jones şi Morgan Freeman îşi vor face, în curând, apariţia, pe marile ecrane, într-o comedie de acţiune pe care mărturisim că o aşteptăm cu interes.
      Primul trailer „Ad Astra” ni-l prezintă pe Brad Pitt în rolul unui astronaut care are datoria de a salva omenirea de la iminenta distrugere.
      Stirile 1-17
      1
      din 17