Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Vera Farmiga

      20 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Dacă nu aţi auzit până acum de ei, Lorraine şi soţul său, Ed au fost investigatori paranormali.
      Starurile din filmul The Conjuring, regizat de James Wan, au păşit pe covorul roşu la Los Angeles, pentru premiera thriller-ului inspirat după un caz real din viaţa investigatorilor paranormali americani, Ed şi Lorraine Warren.
      Extrem de bine realizat şi cât se poate de înspăimântător, Trăind printre demoni se transformă într-o nouă realizare lăudată din cariera lui James Wan, care este considerat unul dintre cei mai creativi regizori la momentul actual.
      Joi (6 martie) a avut loc la CinemaPro din Bucuresti Premiera de Gală a mult aşteptatului film al lui Nae Caranfil – Closer to the Moon (Mai aproape de Luna).
      A apărut primul trailer pentru drama “The Judge”, care îl are în rolul principal pe Robert Downey Jr. Actorul interpretează rolul unui avocat de succes, pe nume Hank Palmer care se întoarce în oraşul natal pentru înformântarea mamei sale.
      A fost lansat un nou trailer pentru drama The Judge, regizată de David Dobkin după un scenariu de Nick Schenk şi Bill Dubuque.
      Warner Bros Pictures şi Village Roadshow Pictures vă propun Judecătorul un film în care îşi dau replica de două ori nominalizatul la Premiul Oscar, Robert Downey Jr. şi laureatul Premiului Oscar, Robert Duvall.
      Un thrillerul supranatural „Trăind printre demoni 2” revine tot în regia lui James Wan, după succesul înregistrat de „Conjuring” şi aduce în prim plan un alt eveniment din dosarele renumiţilor demonologi Ed şi Lorraine Warren.

      12 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Stirile 1-9
      1
      din 9