Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cameron Diaz

      Filmul "Harry Potter şi Talismanele Morţii - Partea 2" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 925.837 de lei şi 43.229 de spectatori, informează Agenţia Champions.
      Având în vedere că noul ei film „What to Expect When You’re Expecting”, va ajunge în cinematografe pe 18 mai, Cameron Diaz continuă promovarea acestuia cu o apariţie în numărul din mai al revistei InStyle.
      Starurile ce fac parte din distribuţia filmului „What to Expect When You’re Expecting”, au păşit pe covorul roşu aseară (14 mai), la Los Angeles, pentru premiera peliculei.
      Sâmbătă seară (2 iunie), Drew Barrymore (37 de ani) şi Will Kopelman şi-au jurat credinţă unul altuia în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la reşedinţa actriţei din Montecito, California.
      Potrivit The Wrap , actriţa Cameron Diaz se află în negocieri finale cu regizorul Jake Kasdan, pentru un rol în comedia Sex Tape. Cei doi au mai lucrat împreună la Bad Teacher.

      27 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit The Hollywood Reporter, cântăreaţa Nicky Minaj s-a alăturat distribuţiei filmului The Other Woman, în care va fi asistenta lui Cameron Diaz.
      Kate Upton, actriţa cunoscută în toată lumea pentru formele ei voluptoase, a declarat într-un interviu recent că şi-ar fi dorit ca sânii ei să fie mai mici.

      9 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Multă voie bună şi distracţie pentru acest sfârşit de săptămână! După ce Violetta ne va fermeca cu un concert senzaţional, Cameron Diaz, Kate Upton şi Leslie Mann ne vor da pe spate cu planul lor de răzbunare.
      Cameron Diaz arată incredibil de bine la 41 de ani! Dovadă stau ultimele ei fotografii. Actriţa a pozat provocator pentru revista Esquire.
      Cameron Diaz a declarat recent că “orice femeie a fost atrasă la un moment dat de o altă femeie.” Presa mondenă a speculat imediat că actriţa ar fi avut o relaţie cu Drew Barrymore, colega ei din Îngerii lui Charlie.

      17 iulie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Acest sfârşit de săptămână vine cu trei filme diferite. Avem nuditate, glume şi dezmăţ într-o supercomedie cu Jason Segel şi Cameron Diaz, o animaţie bună 3D şi un film de acţiune.
      Jason Segel a slăbit 15 kg pentru rolul din Sex Tape, însă acum trebuie să le pună la loc. Actorul în vârstă de 34 de ani, trebuia să fie în formă maximă...doar îl interpretează pe soţul lui Cameron Diaz.
      Comedia Annie, un muzical clasic, marca Broadway, care a încântat publicul generaţii întregi, vine pe marile ecrane într-o viziune nouă, contemporană, produsă de Columbia Pictures.
      Comedia Annie, un muzical clasic, marca Broadway, care a încântat publicul generaţii întregi, vine pe marile ecrane într-o viziune nouă, contemporană, produsă de Columbia Pictures.
      Una dintre cele mai în vogă artiste din România, Delia, a acceptat provocarea de a dubla vocea cunoscutei actriței Cameron Diaz, în Annie, o aventură muzicală plină de învățăminte pentru toți cei implicați.
      Una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc , Cabral, a acceptat provocarea de a dubla vocea lui Jamie Foxx, în Annie, o aventură muzicală plină de învățăminte pentru toți cei implicați.
      Musicalul “Annie”, ecranizarea clasicului spectacol de pe Broadway care a încântat publicul generaţii întregi, vine pe marile ecrane într-o viziune nouă, contemporană.

      22 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Actriţa Cameron Diaz şi Benji Madden, vocalist şi chitarist în trupele The Madden Brothers şi Good Charlotte şi-au făcut un cadou frumos de Crăciun: s-au logodit!

      9 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Chitaristul şi vocalistul trupei rock Good Charlotte, Benji Madden, în vârstă de 35 de ani şi frumoasa actriţă Cameron Diaz, cu 7 ani mai mare, s-au căsătorit luni seara, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în reşedinţa lor din Beverly Hills.

      9 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Cameron Diaz e din nou în centrul atenţiei. Frumoasa actriţă, în vârstă de 42 de ani, apare pe coperta din luna aprilie a revistei Cosmopolitan.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 24