Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Beyonce Knowles

      Potrivit Deadline, cei trei vor face parte din proiectul realizat de 20th Century Fox în colaborare cu Blue Sky Studios (producătorii renumitelor filme de animaţie „Ice Age” şi „Rio”).
      Beyoncé a înregistrat de curând o piesă nouă, ce va face parte din coloana sonoră a filmului de animaţie Epic, în care artista îi dă viaţă reginei Tara.
      Toţi fanii lui Beyonce au fost luaţi prin surprindere după ce artista a postat pe contul de Instagram câteva fotografii cu noul ei look.
      Tot Hollywood-ul a fost prezent aseară la Metropolitan Museum of Art din New York, unde a avut loc cel mai stilat eveniment al anului, Met Gala 2014.
      Zilele trecute, Beyonce a lansat pe Instagram primul teaser pentru filmul Fifty Shades of Grey. Clipul nu arată foarte multe, însă fanii vor putea vedea pe 24 iulie, cum se descurcă Jamie Dornan în rolul miliardarului Christian Grey.

      8 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vedeta francizei „The Hunger Games”, Jennifer Lawrence a stabilit un nou record mondial, devenind eroina filmelor de acţiune cu cele mai mari încasări.
      La fel ca în fiecare an, vedetele s-au întrecut în ţinute extravagante la Metropolitan Gala din New York, eveniment cunoscut şi sub numele de Met Gala.

      3 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Beyonce revine pe marile ecrane: va juca în adaptarea live-action a filmului "Lion King."
      Remake-ul făcut de Disney pentru îndrăgita animație „Lion King” din 1994 are parte de primul trailer!
      Noul documentar Netflix "Homecoming: A Film by Beyoncé" prezintă pregătirile intense din spatele unui concert memorabil, alături de imagini intime din viața de familie a artistei.
      Netflix a lansat „Homecoming: Un Film de Beyoncé”, care prezintă o viziune intimă a concertului istoric susținut de Beyoncé la Coachella în 2018, prin care aduce un omagiu universităților americane dedicate comunității de culoare.
      The Lion King: The Gift urmează să apară pe 19 iulie, în ziua în care producţia va fi lansată oficial în cinematografele americane.
      Dacă îţi doreşti să vezi un film plin de magie şi efecte speciale impresionante, îţi recomandăm să mergi la cinema pentru a urmări, în premieră, "The Lion King”.
      Stirile 1-14
      1
      din 14