Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sandra Bullock

      Sandra Bullock ar fi prima alegere pentru rolul fiicei personajului interpretat de Clint Eastwood în drama "Trouble with the Curve", povestea unui vânător de talente în baseball care, ajuns la capătul carierei.

      30 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      De la finalizarea divorţului ei de Jesse James în 2010, toţi americanii au sperat că Sandra Bullock îşi va găsi din nou dragostea şi fericirea. Se pare că actriţa se află pe drumul cel bun!
      Aflată la cea de-a cincea apariţie pe coperta revistei Vogue, Sandra Bullock a acordat un interviu, în care a vorbit despre viaţa personală şi noul ei film, Gravity.
      Are o cariera de succes, a câştigat 42 de premii, printre care şi un Oscar. Era şi timpul ca meritele să-i fie recunoscute!
      Câştigătorii Premiului Oscar, actorii Sandra Bullock şi George Clooney sunt protagoniştii filmului "Gravity 3D: Misiune în spaţiu", un thriller palpitant care îi va teleporta pe spectatori în infinitul şi implacabilul cosmos.
      Regizat de Alfonso Cuaron, SF-ul „Gravity: Misiune în spaţiu” a ocupat, fără probleme, prima poziţie în box office-ul nord-american, însumând încasări de 55,5 milioane de dolari.
      Actorul american Robert Downey Jr. a fost numit, pentru al doilea an consecutiv, cel mai valoros star de la Hollywood, în top-ul realizat de site-ul Vulture.com.
      După ce şi-au surprins fanii cu filmul Gravity, Sandra Bullock şi George Clooney lucrează din nou împreună, de data aceasta la o comedie politică.
      Nominalizată la Oscar pentru rolul specialistei în inginerie medicală Dr. Ryan Stone, din thriller-ul Gravity, actriţa Sandra Bullock a primit iniţial un avans de 20 de milioane de dolari pentru prestaţie.
      La aproape 50 ani, Sandra Bullock a fost desemnată de revista People, „cea mai frumoasă femeie din lume în 2015”. Câştigătoarea unui premiu Oscar a avut adversare mult mai tinere din industria divertismentului.
      Noul film cu simpaticele personaje galbene a avut premiera la Londra. Sandra Bullock, laureată cu Oscar, a făcut senzaţie alături de Bob, Kevin şi Stuart pe covorul galben.

      5 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Oare cine i-a cucerit inima frumoasei actriţe? Este vorba despre fotograful Bryan Randall, un tip nu doar drăguţ, ci extraordinar de atrăgător.

      17 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Copiii sunt spectatori fideli ai cinematografelor și urmăresc cu interes filmele de animație. Dublajul filmelor este o activitate care oferă actorilor posibilitatea să își împrumute vocile.

      1 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Știm deja că Leonardo DiCaprio nu este doar un actor bun, ci și un om la fel de bun. Iată încă o dovadă: ajută victimele Uraganului Harvey.

      3 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Jamie Foxx va fi gazda unui teledon dedicat strângerii de fonduri pentru sinistrații din Texas.
      John Malkovich va fi destul de ocupat, în următoarea perioadă. Actorul are în pregătire două proiecte noi.
      Sandra Bullock va fi Wendy Davis, cea care a ocupat funcţia de senator în Texas şi a luptat împotriva unei legi anti-avort.

      19 decembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Spin-off-ul poveștii inspirate de Danny Ocean și gașca sa de infractori are trailer!
      Stirile 1-20
      1 2
      din 30