Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Dorian Boguta

      Timp de 10 zile, intr-un decor special amenajat din complexul Laguna Verde, 30 de absolventi ai scolii Actoriedefilm.ro si-au "abandonat" viata de zi cu zi si profesiile de baza pentru a intra in pielea unor personaje complexe si extrem de diferite.
      Turnajul la „Evadarea”, în regia lui Andrei Gruzsniczki, a luat sfârşit la începutul acestei săptămâni, în Bucureşti, după mai mult de o lună de filmări.
      Love Building este o altfel de tabara, una dedicata relatiilor cu probleme. 14 cupluri din program au la dispozitie 7 zile pentru a-si repara povestile de dragoste.
      Dacă în Love Building personajul interpretat de Dorian Boguţă traversa o depresie acută, de această dată asistăm la o transformare completă a personajului său, care îl aduce pe actor în ipostaza de veritabil Don Juan.
      Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Bogută au motive de bucurie pentru că pe 19 decembrie va avea loc cu începere de la ora 19.30, la CinemaPRO, premiera de gală a filmului ALT LOVE BUILDING.

      22 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      „Charleston”, debutul în lungmetraj al regizorului Andrei Creţulescu, a fost selectat la Festivalul Internațional de Film de la Chicago.
      Stirile 1-9
      1
      din 9