Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Xavier Dolan

      Mommy / Mami (2014), în regia lui Xavier Dolan, deținătorul Premiului Juriului la Cannes 2014 şi alegerea Canadei pentru secţiunea “Cel mai bun film străin”, la Oscar 2015, va avea premiera în România în 23 ianuarie.
      Azi va avea premiera în cinematografe Mommy / Mami (2014), în regia lui Xavier Dolan, Premiului Juriului la Cannes 2014.
      Cel mai recent film al regizorului finlandez Aki Kaurismäki, Cealaltă parte a speranței / The Other Side of Hope / Toivon Tuolla Puolen, este o comedie foarte actuală și va avea premiera în cinematografele românești vinerea aceasta, 26 mai.
      Povestea prieteniei imprevizibile și emoționante între două fugare în căutarea iubirii, Nebune de fericire / La pazza gioia, cel mai recent film al regizorului italian Paolo Virzì, a rulat cu sala plină la avanpremiera de la Elvira Popescu.

      22 iunie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre Xavier Dolan și Will Beinbrink.
      Noua peliculă regizată de tânărul canadian Xavier Dolan, prima realizată în limba engleză, va fi prezentată, în premieră mondială, la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, luna viitoare.
      Stirile 1-6
      1
      din 6