Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Bogdan Stanoevici

      „Cel ales” a fost selectat pentru a participa la a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Tiburon, care va avea loc în orașul de pe malul Golfului San Francisco în intervalul 9-17 aprilie.

      3 aprilie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Filmul “CEL ALES”, produs și regizat de Cristian Comeagă a fost inclus în selecția oficială a Festivalului Internațional North Hollywood Cinefest 2015, care se va desfașura la Carl Laemmle Theater din cetatea filmului, între 10 și 16 aprilie.
      Când a ales să plece din țară, în 1989, Bogdan Stanoevici era un tânar actor în mare vogă, lăudat de critici, căutat de regizori, răsfățat de femei și invidiat de bărbați.
      Filmul “Cel ales” a primit 4 premii la editia 2015 a festivalului internațional de film Los Angeles Cinema Festival of Hollywood.

      24 aprilie 2015

      Autor: Oana Mosor
      FilmSi te invită să afli tot ce trebuie despre lansările cinematografice din 24 aprilie! Iată o scurtă prezentare a celor patru filme care pot fi urmărite începând de astăzi pe marile ecrane din toată ţara.

      24 aprilie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Film de acțiune inedit în peisajul filmului românesc din ultimii ani, “CEL ALES”, regizat de Cristian Comeaga, care se lansează astăzi în cinematografele din toată ţara, conţine scene fierbinţi în care este implicată Laura Cosoi.
      Stirile 1-6
      1
      din 6