Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Jeff Daniels

      Producătorii peliculei ştiinţifico-fantastice “Looper: Asasin în viitor”, regizată de Rian Johnson şi programată a fi lansată în cinematografele din Romania de către Hollywood Multiplex Operations, în 5 octombrie.
      Cu cât ne apropiem de data lansării peliculei “Looper: Asasin în viitor”, scrisă şi regizată de Rian Johnson, cu atât campania de promovare a acestuia se intensifică.
      „Dumb and Dumbler To”, cu Jim Carrey şi Jeff Daniels, a fost cel mai urmărit film în acest weekend în SUA, obţinând încasări de 38 de milioane de dolari.
      Actorii Jim Carrey şi Jeff Daniels reiau celebrele roluri care au revoluţionat industria filmelor de comedie în urmă cu 20 de ani şi aduc pe marile ecrane partea a doua a unei aventuri senzaţional de hilare: „Mai tăntălău, mai gogoman”.
      De la regizorii Bobby şi Peter Farrelly, realizatorii legendarei comedii Tăntălăul şi Gogomanul, vine din 12 decembrie pe marile ecrane MAI TĂNTĂLĂU, MAI GOGOMAN.
      Actorul Jeff Daniels se află în negocieri pentru un rol în filmul biografic despre fondatorul companiei Apple, Steve Jobs, care a decedat în 2011.
      Drama Steve Jobs este plasată în culisele producției și lansărilor de acum legendare pentru trei produse Apple, culminând cu lansarea istorică a computerului iMac.
      Stirile 1-8
      1
      din 8