Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Horatiu Malaele

      Regizorul Sergiu Nicolaescu a început, marţi, filmările pentru cea mai recentă producţie a sa, "Ultimul corupt", care îi reuneşte în distribuţie pe Valentin Teodosiu, Vladimir Găitan, Cătălina Grama (Jojo)
      Actorii Horaţiu Mălăele, George Mihăiţă, Augustin Viziru dar şi alţi artişti vor participa în perioada 23-25 septembrie, în ultimele trei zile ale BRD Năstase-Ţiriac Trophy, la un turneu dotat cu premii în valoare totală de 3.000 de euro
      Castigatoarea editiei de anul acesta a celebrului show tv Dansez pentru tine, Catalina Grama alias Jojo revine pe marile ecrane si de aceasta data sub indrumarea lui Sergiu Nicolaescu, in filmul Ultimul corupt din Romania
      Pentru actorul Valentin Teodosiu viata bate filmul, pentru ca atat in realitate cat si in comedia Ultimul corupt din Romania este casatorit cu aceeasi femeie, actrita Luminita Erga. Din 17 februarie, odata cu lansarea in cinematografe

      5 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cea de-a cincea ediţie a evenimentului de mare succes, Noaptea Albă a Filmului Românesc, revine în prim-plan în noaptea de vineri, 19 septembrie 2014, în Bucureşti şi Cluj-Napoca.

      4 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      După 30 de ani de la apariția filmului „Moromeţii”, vom avea parte de o continuare, iar filmările încep chiar în septembrie.
      Vom vedea în curând cel de-al treilea film al lui Horațiu Mălăele, intitulat „Luca”. După ce a regizat „Nunta Mută”(2008) şi „Funeralii Fericite”(2013), Mălăele pregăteşte acum o nouă peliculă.
      Pelicula „Moromeţii 2”, cu Horaţiu Mălăele în rolul principal, apare în curând pe marile ecrane!
      Cel mai așteptat film românesc al anului, dar și al ultimelor trei decade, „Moromeţii 2”, de Stere Gulea, are parte de un turneu de promovare cu avanpremiere în peste 50 de orașe din țară.
      Stirile 1-9
      1
      din 9