Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ian McKellen

      Având în vedere că noul film al lui Peter Jackson, „The Hobbit: An Unexpected Journey” va fi lansat în doar câteva luni, nu este deloc surprinzător faptul că echipa de marketing a început deja promovarea acestuia, pentru a atrage publicul.
      Peter Jackson a declarat că nu se aşteaptă ca filmul „The Hobbit: Un Unexpected Journey”, să obţină prea multe nominalizări la Oscar.
      Halle Berry (46 de ani) a anunţat la începutul acestei luni, că aşteaptă cel de-al doilea copil cu logodnicul ei, Olivier Martinez.
      Actriţa în vârstă de 46 de ani, este pregătită să-şi reia rolul eroinei Storm, în filmul X-Men: Days of Future Past, regizat de Bryan Singer.
      Cel de-al doilea episod al producţiei fenomenale inspirate din romanele scriitorului J.R.R. Tolkien, filmul Hobbitul: Dezolarea lui Smaug este disponibil, din 11 aprilie, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD.
      Au fost lansate câteva imagini noi din „The Hobbit: The Battle of Five Armies”, ultimul film din celebra trilogie.
      De la Peter Jackson, regizorul şi producătorul premiat cu Oscar, vine filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” – a treia parte din trilogia creată în urma adaptării capodoperei „Hobbitul”, scrisă de J.R.R. Tolkien.
      Lansat la sfârşitul lunii decembrie 2014, „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” a avut peste 148.000 de spectatori în weekend-ul premierei şi încasări de peste 869.000 de dolari.

      13 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre "The Good Liar", inspirat din cartea omonimă, scrisă de Nicholas Searle.

      9 aprilie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre Russell Tovey și Jim Carter.
      Filmul „Cats”, inspirat de musicalul omonim, cu Jennifer Hudson, Taylor Swift, James Corden şi Ian McKellen în rolurile principale, va ajunge în cinematografe abia la sfârșitul anului viitor.
      Actorii Idris Elba şi Judi Dench sunt cele mai recente nume anunțate în distribuția filmului „Cats” inspirat de musicalul omonim al lui Andrew Lloyd Webber.
      Stirile 1-14
      1
      din 14