Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      James Cameron

      Regizorul canadian James Cameron a început să scrie o "biblie" a francizei "Avatar", într-un moment în care se pregăteşte să înceapă filmările pentru cel de-al doilea lungmetraj din această serie cinematografică.
      Regizorul James Cameron s-a intors din calatoria vietii lui, o calatorie pe care nu o va uita niciodata . El s-a scufundat in cel mai adanc loc de pe Pamant, Groapa Marianelor.
      James Cameron a declarat că se va concentra doar asupra continuării filmelor din seria "Avatar".

      13 august 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Raspunde corect la intrebarea: "Cum se numesc personajele interpretate de Leonardo DiCaprio si Kate Winslet", pana pe data de 24 august, si poti castiga una din cele doua carti "Titanic", oferite de Odeon si FilmSi! Succes!
      Jon Landau, un vechi prieten şi colaborator al lui James Cameron, a făcut recent declaraţii referitoare la procesul de producţie al celor două pelicule Avatar 2 şi Avatar 3, precum şi dezvăluiri legate de subiectul celui de-al patrulea film.
      Întrebări de tipul: “Cum ar fi fost dacă Tim Burton ar fi regizat Superman” sau dacă “pelicula The Hobbit ar fi purtat semnătura lui Guillermo del Toro” stârnesc tot felul de discuţii în rândul cinefililor.
      Retrăieşte Aventura! Redescoperă Fenomenul! Întoarce-te pe Pandora!
      Regizorul James Cameron şi-a anunţat, anul trecut, intenţia de a realiza două continuări ale mega succesului său din 2009, Avatar.
      Ofertele continuă să curgă pentru tânăra actriţă Jennifer Lawrence. După succesul imens din ultimii ani, Jennifer este căutată de cei mai mari regizori şi producători de la Hollywood.

      7 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      James Cameron ar fi putut găsi un alt mod de a face Avatar ca fiind revoluționar, deoarece ar putea fi primul care a implementat o tehnologie de ochelari 3D.
      erminator 2: Ziua Judecății nu a fost definitiv "bine", dar sperăm că se va schimba. În 2018, drepturile la franciza Terminator revin la James Cameron
      Nu doar Arnold Schwarzenegger revine în noul “Terminator”, ci și actrița Linda Hamilton. Cei doi joacă, din nou, împreună, după 25 de ani.

      27 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Povestea personajelor din "Avatar" continuă, după 8 ani, iar producătorii pun la bătaie un buget considerabil: un miliard de dolari!

      4 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Actriţa Kate Winslet şi regizorul James Cameron lucrează din nou împreună, după 20 de ani.
      S-a mai anunțat un nume cunoscut ce revine pe marile ecrane, în continuarea "Avatar": Giovanni Ribisi.

      16 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      "Titanic" va fi, încă o dată, proiectat pe marile ecrane din SUA, pentru a marca cea de-a 20-a aniversare a filmului.

      19 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Cel de-al șaselea film al seriei "Terminator" începe să prindă contur. A făcut un pas important înainte: și-a găsit scenarist. Pe Billy Ray.

      25 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      James Cameron ne dă detalii despre filmările "Avatar 2" și recunoaște că îi dau ceva bătăi de cap.

      4 decembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Iată că, după 20 de ani de la lansarea "Titanic", aflăm lucruri noi: rolul principal masculin ar fi trebuit să-i aparțină unui alt actor, nu lui Leonardo DiCaprio!

      29 iunie 2018

      Autor: Anca Maco
      Luna iulie aduce la AMC un nou sezon din Preacher, o serie-documentar narată de James Cameron și un proiect în lucru - al doilea sezon din The Terror care va apărea în 2019.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 23