Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      George Clooney

      George Clooney a deschis, miercuri, cea de-a 68-a ediţie a Mostrei veneţiene, prezentându-se pe covorul roşu în faţa a sute de admiratori entuziaşti, înaintea proiecţiei celui mai recent film al său
      Cea de-a 69-a gala de decernare a premiilor Globul de Aur a avut loc duminica, la Los Angeles, iar evenimentul a fost transmis în direct de HBO România. Prezentam lista completa a câstigatorilor, unde Meryl Streep

      24 ianuarie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Cea de-a 84-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles. Gazda evenimentului va fi, pentru a noua oară, actorul Billy Crystal.
      Nouă filme, printre care "The Artist", "Hugo" şi "The Tree of Life", au fost nominalizate anul acesta la Oscar, în timp ce printre actorii nominalizaţi se numără George Clooney, Meryl Streep, Brad Pitt şi Michelle Williams.

      27 aprilie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Urmareşte-l pe George Clooney în călătoria imprevizibilă a unei familii americane aflate în impas.
      Potrivit Deadline, următorul proiect al starului din „The Descendants” va fi adaptarea unui articol de ziar, care a fost scris de jurnalistul David Grann pentru cotidianul „The New Yorker”.
      Aflată la cea de-a cincea apariţie pe coperta revistei Vogue, Sandra Bullock a acordat un interviu, în care a vorbit despre viaţa personală şi noul ei film, Gravity.
      Are o cariera de succes, a câştigat 42 de premii, printre care şi un Oscar. Era şi timpul ca meritele să-i fie recunoscute!
      Câştigătorii Premiului Oscar, actorii Sandra Bullock şi George Clooney sunt protagoniştii filmului "Gravity 3D: Misiune în spaţiu", un thriller palpitant care îi va teleporta pe spectatori în infinitul şi implacabilul cosmos.
      Regizat de Alfonso Cuaron, SF-ul „Gravity: Misiune în spaţiu” a ocupat, fără probleme, prima poziţie în box office-ul nord-american, însumând încasări de 55,5 milioane de dolari.
      În urma unui sondaj, peste 2000 de fani ai filmelor au stabilit că Helen Mirren şi George Clooney au îmbărtrânit cel mai frumos.
      După ce şi-au surprins fanii cu filmul Gravity, Sandra Bullock şi George Clooney lucrează din nou împreună, de data aceasta la o comedie politică.

      27 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cel mai râvnit burlac de la Hollywood nu mai este singur. George Clooney s-a logodit cu iubita lui, avocata britanică Amal Alamuddin.
      George Clooney se va căsători din nou! Norocoasa este logodnica sa, avocata britanică Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra.
      George Clooney (53 de ani) şi Amal Alamuddin (36 de ani) au participat duminică la o gală umanitară organizată în Palazzo Vecchio din Florenţa.
      George Clooney, unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood face pasul cel mare luni, când se va căsători cu logodnica sa, avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin.
      Soţia lui George Clooney a fost numită cea mai fascinantă persoană din lume pe anul 2014. Anunţul a fost făcut de prezentatoarea Barbara Walters.
      Aseară, a avut loc ediţia cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur. Evenimentul a avut loc la Beverly Hills Hotel şi a fost prezentat din nou de Tina Fey şi Amy Poehler.
      Studiourile Walt Disney Pictures au lansat un nou trailer pentru mult aşteptata producţie Tomorrowland. Regizată de Brad Bird, pelicula îi are drept protagonişti pe George Clooney şi Britt Robinson.
      La fel ca în fiecare an, vedetele s-au întrecut în ţinute extravagante la Metropolitan Gala din New York, eveniment cunoscut şi sub numele de Met Gala.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 37