Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Nemuritorii 3D: Războiul zeilor - 2011 (Immortals)

      14 mai 2012

      Autor: Oana Mosor
      Ştiaţi că înainte să joace rolul principal în „Immortals”, Henry Cavill a fost numit de revista Empire, „cel mai ghinionist om de la Hollywood”?

      8 decembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Freida Pinto a fost surprinsa ieri (7 decembrie) de paparazzi in timp ce purta o conversatie telefonica in statia Eurostar din Londra.

      25 noiembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Marti (22 noiembrie), Kellan Lutz a participat la evenimentul organizat de publicatia “GQ” - Australia Men of the Year Awards.

      18 noiembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Desi nu a avut acelasi debut ca “300” si "Clash of the Titan", “Immortals” s-a clasat in aceasta saptamana in fruntea clasamentului la box-office, depasind productiile “Jack and Jill” si “Puss in Boots”.

      16 noiembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Kellan Lutz a fost suprins zilele trecute de paparazzi indreptandu-se spre Clubul Greystone Manor din Los Angeles.

      12 noiembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      In noaptea de 9 spre 10 noiembrie, a avut loc decernarea premiilor artistilor de muzica country, in Nashville, Tennessee. Printre vedetele prezente la eveniment s-a aflat si Kellan Lutz.
      Henry Cavill a fost suprins zilele trecute, in timp ce filma cateva scene din productia “Man of Steel” (noul film din seria Superman) in Vancouver, Canada.
      Freida Pinto si iubitul sau, Dev Patel au fost surprinsi zilele trecute, in timp ce se indreptau spre Teatrul Novello din Londra, unde au urmarit musicalul “Crazy For You”.
      Kellan Lutz a dezvaluit recent revistei "The Advocate" ca noua serie Twilight, "Breaking Dawn" va oferi publicului mai mult decat predecesoarele sale. Actorul se refera la secventele indecente.

      20 octombrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Freida Pinto a fost surprinsa de paparazzi marti (18 octombrie), pe aeroportul international LAX din Los Angeles, de unde s-a imbarcat pentru un zbor catre Anglia.
      Stirile 1-10
      1
      din 10