Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor - 2011 (Sherlock Holmes: A Game of Shadows)

      8 mai 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Mai avem doi ani de așteptat până a vedea filmul pe marile ecrane.
      Deşi Robert Downey Jr. este în prezent ocupat cu filmările celei de-a treia tranşe a francizei „Iron Man”, acesta mai are pe listă o altă serie populară care va avea o continuare, la un moment dat, în viitorul apropiat.
      Robert Downey Jr. și Jude Law fac din nou echipă în Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor, cea mai nouă aventură a strălucitului detectiv, distribuită de Pro Video, din 2 mai, în format BLU-RAY și DVD

      24 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Jude Law a fost surprins ieri (23 aprilie), de paparazzi, pe platourile de filmare ale noului său film, „The Bitter Pill”.
      Actorul Robert Downey Jr. a declarat pentru Total Film că proiectul lui Joss Whedon este unul incredibil de ambiţios.
      Inspirati de succesul pe care englezii il au cu serialul produs de BBC - Sherlock, o versiune moderna a lui Sherlock Holmes americanii se pregatesc sa lanseze si ei o serie asemanatoare.
      Celebrul producător a declarat că ii asigurase acest rol lui Robert Downey Jr., înainte de întoarcerea la Hollywod.

      16 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Aratându-şi respectul pentru fanii săi japonezi, Jude Law a participat ieri, 15 februarie, la o conferinţă de presă organizată pentru noul său film ”Sherlock Holmes: A Game of Shadows”.

      9 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Starul din “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, a devenit tatic pentru a doua oara. Sotia sa, Susan a adus pe lume, marti dimineata (7 februarie) la ora 7:24 un baietel, care a primit numele de Exton Elias Downey.
      Regizorul, in varsta de 43 de ani s-a hotarat sa-si continue munca la filmul politist care ii are in rolurile principale pe Robert Downey Jr. si Jude Law, alegand de aceasta data drept locatie, Hollywood-ul.
      Refacandu-si reputatia in urma unui conflict cu un ziar de scandal britanic, Jude Law va primi despagubiri in valoare de 200.000 de dolari, de indata ce va fi luata hotararea judecatoreasca.
      Robert Downey Jr. a pasit ieri pe covorul rosu pentru premiera braziliana a noului sau film, “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”. Evenimentul a avut loc in Rio de Janeiro, Brazilia.
      Actrita Rachel McAdams, pe care o putem urmari pe marile ecrane in noul ei film “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, este vedeta numarului din februarie 2012 al revistei “Glamour”.
      Cunoscut pentru The Bourne Ultimatum, actorul roman Laurentiu Possa joaca un rol cheie in Sherlock Holmes 2: Jocul umbrelor, alaturi de Robert Downey Jr., Jude Law si Noomi Rapace. Partea a doua a blockbusterului regizat
      Filmul “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, regizat de Guy Richie, a debutat pe prima pozitie in topul box office-ului, in weekend-ul 16-18 decembrie 2011.
      Jude Law a trecut pe la studiourile ABC din New York City, in dimineata zilei de 14 decembrie.
      Continuand procesul de promovare a noului lor proiect, Robert Downey Jr. si Jude Law au ajuns in Anglia, mai exact cei doi actori au fost surprinsi de paparazzi la Hotelul Claridges din Londra, pe 12 decembrie.

      12 decembrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Robert Downey Jr a fost invitat zilele trecute in emisiunea “The Tonight Show with Jay Leno”, pentru a-si promova noul film, “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”.
      Cu doar o saptamana inainte ca filmul "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" sa fie lansat in cinematografe, starurile casei de productie Warner Bros s-au reunit pe covorul rosu pentru premiera din Londra.
      Starurile din “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” s-au reunit marti seara pe covorul rosu, in Westwood, California pentru marea premiera a peliculei. Blockbuster-ul produs de Warner Bros Pictures, va ajunge in cinematografe pe 16 decembrie.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 24