Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Killer Elite: Infruntarea - 2011 (Killer Elite)

      1 salt in tandem, 1 Beretta M9 Full Metal Body, 1 Shotgun M3000 Full Stock sau 1 geaca de camuflaj! Ce parere ai de aceste premii? Fiecare din ele poate deveni al tau daca participi la campania filmului Killer Elite: Infruntarea
      La doar 10 zile de la lansarea in cinematografele din Romania, thriller-ul Killer Elite: Infruntarea a strans 31.087 de fani!Mexic, 1979. Danny (Jason Statham) si mentorul sau, Hunter (Robert De Niro) sunt mercenari care isi pandesc prada.
      Bucurandu-se in sfarsit de putin timp impreuna, Rosie Huntington-Whiteley si iubitul sau, Jason Statham au fost surprinsi de paparazzi zilele trecute, in timp ce se indreptau spre un restaurant din Londra.
      Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro,Yvonne Strahovski si Dominic Purcell descind in Romania.Incepand de azi, 7 octombrie, thrillerul de actiune Killer Elite: Infruntarea / Killer Elite va rula, la cinematografele bucurestene.
      Concomitent cu lansarea noului ei film, “Killer Elite”, Yvonne Strahovski infrumuseteaza coperta revistei Maxim in luna octombrie 2011.
      Stirile 1-5
      1
      din 5