Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Amurg - 2009 (Twilight)

      28 octombrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Unul din actorii "Thor: Ragnarok" deja lucrează la un nou proiect! Este vorba despre Karl Urban.
      Se pregătește un nou film “Charlie’s Angels”, iar actrița Kristen Stewart ar putea face parte din distribuție.
      Un film de aventură plin de mister și acțiune care te va ține cu sufletul la gura până la final. Povestea lui Thomas din saga Labirintul continuă confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum.
      Începând cu octombrie 2014, Freeman Distribution devine oficial distribuitor al producţiilor Lionsgate/ Summit.

      9 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Anul trecut a fost unul cu suişuri şi coborâşuri pentru Kristen Stewart. Actriţa a fost implicată într-un scandal, despre care presa a tot scris în paginile revistelor, blog-uri şi diverselor site-uri.
      Probabil vă gândeaţi că, după ce a jucat împreună cu Rob timp de cinci ani în seria Twilight, Kristen Stewart va dori să-şi urmeze propriul drum pe plan profesional.
      O adevărată tragedie s-a produs în viaţa actriţei Ashley Greene. Apartamentul acesteia a luat foc.
      Fanii Twilight, care aşteaptă cu nerăbdare lansarea noului film Gazda, bazat pe romanul celebrei scriitoare Stephenie Meyer, se pot bucura acum de un nou trailer.
      Dragoste, acţiune, SF...probabil ştiţi despre că vorbim despre noua producţie a renumitei scriitoare, Stephenie Meyer, „Gazda” care va fi lansată luna aceasta.
      Actorii Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner, starurile francizei "Amurg/ Twilight", îşi vor lăsa amprentele în cimentul din faţa celebrului Grauman's Chinese Theatre din Hollywood.
      Actorul britanic Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din franciza "Amurg", vrea să îşi lanseze o linie vestimentară, după modelul actorului Kellan Lutz, colegul său de distribuţie
      Stirile 1-13
      1
      din 13